15. 12. 2021, 14:21 | Promocijska objava

To je morda najbolj popolna pametna ura, s katero lahko obdarujete sebe ali najdražje

Huawei

V zadnjih nekaj letih je Huawei postal eden vodilnih proizvajalcev nosljivih naprav na svetu. Vse pametne ure in pametne zapestnice, ki jih proizvaja, združujejo neverjetne možnosti spremljanja telesne aktivnosti in zdravja z dih jemajočim dizajnom in izjemno dolgim trajanjem baterije.

Po letih razvoja so nosljive naprave Huawei postale velika družina z različnimi linijami izdelkov, ki so namenjeni različnim ciljnim skupinam. Portfelj nosljivih izdelkov znamke Huawei vključuje pametne ure, športne pametne ure in pametne zapestnice, ki zadovoljijo različne potrebe različnih uporabnikov. Podjetje je pred kratkim na trg postavilo svojo najnovejšo izdajo – najnovejšo pametno uro serije Huawei Watch GT 3. Preverite, katera nosljiva naprava vam bo najbolj pristajala to zimsko sezono!

Pametna ura serije Huawei Watch GT 3

Če želite živeti zdravo in vadbo vključiti v svoj vedno zaseden urnik, pametna ura serije Huawei Watch GT 3 prinaša znanstvene lastnosti, ki vam bodo omogočile boljše upravljanje zdravja in telesne pripravljenosti. Serija Huawei Watch GT 3 se v prvi vrsti osredotoča na znanstveno utemeljeno spremljanje aktivnosti, ki vam bodo pomagale ostati aktivni v vsakodnevnem življenju z naprednimi funkcijami spremljanja telesne pripravljenosti, vključno s stalnim spremljanjem bitja srca, SpO2 in stresa ter natančnim spremljanjem spanca.

Niso pa samo pametne lastnosti tisto, kar definira serijo Watch GT 3. Še en pomemben dejavnik je njen osupljiv dizajn. Pri Huawei Watch GT 3 lahko izbirate med dvema modeloma: drznejšim velikosti 46 mm in diskretnejšim velikosti 42 mm.

Huawei

Teža pametne ure Huawei Watch GT 3 znaša samo 42,6 g (brez pasu), njena skupna debelina pa 11 mm. Ura je lahka kljub zaslonu, velikem 326 ppi. Zaslon lahko prikaže številne vsebine in tako odpravi potrebo po neprestanem drsanju s prstom po zaslonu zaradi prikaza več informacij. Že na prvi pogled boste lahko dostopali do veliko informacij.

Različica velikosti 46 mm izjemno spominja na klasične, elegantne ure. Huawei Watch GT 3 velikosti 42 mm je popolna izbira, če imate raje nežnejši dizajn, zaradi česar je tudi priljubljena izbira žensk. Ni samo manjša, temveč je tudi lažja (35 g) in tanjša (10,2 mm), kar uporabnikom omogoči subtilnejšo izkušnjo nošenja. Številčnica je manjša, vendar so zahvaljujoč zaslonu velikosti 352 ppi prikazani tudi najmanjši detajli, in to v živih barvah. Huawei Watch GT 3 tako kot ura velikosti 46 mm spominja na klasične ure. Linije in oblike ure so gladke in elegantne ter sledijo aktualnim modnim trendom vrhunskega in enostavnega dizajna.

Za zadovoljitev potreb uporabnikov imata obe različici izjemno dolgo trajanje baterije, s čimer je serija premagala bolečo točko panoge – baterije s kratkim trajanjem uporabe, ki zahtevajo pogosto polnjenje. Izjemno dolgo, dvotedensko trajanje baterije pri Huawei Watch GT 3 velikosti 46 mm ni odprlo samo novega poglavja pametnih ur, temveč je tudi izboljšalo zdravje in telesno pripravljenost uporabnikov.

Tehnologija za vse – zagotovite si aktivno upravljanje zdravja

Ne glede na to, ali omogočajo spodbudo za kakovostnejše življenje ali pridobitev zdravih navad, izjemno dolgo trajanje baterije ali sodoben dizajn, nosljive naprave Huawei dosledno zagotavljajo te lastnosti in omogočajo celovito upravljanje zdravja.

Huawei komplicirano znanost spreminja v enostavno uporabniško izkušnjo. Številne lastnosti ure so bile dejansko razvite v Huawei Health Labu. Kompleksni testi oddelka za raziskave in razvoj so bili recimo uporabljeni za razvoj točnih algoritmov za spremljanje kJ (kalorij), VO2 max (maksimalna aerobna kapaciteta) ali bitja srca, da bi uporabnikom omogočili kar najenostavnejšo izkušnjo. Za enostaven dostop do informacij morate preprosto samo nositi tehnologijo. Trenutno se Huawei Health Lab širi po vsem svetu in danes vse od pametnih zapestnic do pametnih ur nosljive naprave Huawei tvorijo celoten nabor izdelkov. Vsi se ponašajo z možnostmi upravljanja zdravja in telesne pripravljenosti, specializirani pa so za določena področja, da lahko vsak najde takšen nosljiv izdelek, kot mu ustreza.

Huawei
Poleg pametne ure Huawei Watch GT 3 je Huawei pred kratkim na trg postavil tudi pametni telefon nova 9 in prenosnik Huawei MateBook 14s.