15. 11. 2021, 14:49 | Promocijska objava

To so prenosniki, ki omogočajo največjo možno delovno storilnost in obenem varnost

PROFIMEDIA

Prenosni računalnik je kot osebni pomočnik, ki mora imeti nekaj lastnosti, ki pripomorejo k vaši učinkovitosti in uspešnosti, poleg tega pa poskrbijo tudi za čim manj slabega vpliva na vaše zdravje, za varnost in zasebnost. Katere so?

1 Delate lahko kjerkoli in kadarkoli

Vsak aktivni uporabnik prenosnega računalnika se zaveda, da se ta imenuje tako zato, ker ga lahko prenašamo naokoli, namesto da je ves čas stacioniran ob vtičnici in priklopljen na elektriko. To je seveda tudi njegova največja prednost. A ni vsak prenosnik uporabniku prijazen, ko gre za prenašanje in mobilnost.

Shoppster

Poleg dimenzij in teže, ki so pomembne, da lahko vaš prenosni pomočnik potuje z vami kamorkoli in kadarkoli, je predvsem bistvena tudi zmogljivost in kapaciteta njegove baterije. Ob nakupu bodite torej pozorni, da je računalnik ustrezne velikosti za lahkotnost med prenašanjem in da se ponaša s čim bolj vzdržljivo baterijo in njeno čim daljšo življenjsko dobo.

Prenosni računalnik CHUWI  se lahko pohvali z majhnim in kompaktnim ohišjem, primernim za lahkotno prenašanje s seboj.

2 Zmogljivost in prilagodljivost

Bodite pozorni, da ima prenosni računalnik čim boljšo zmogljivost, za kar poskrbita dober procesor in delovni pomnilnik. Dobrodošla je tudi brezžična povezljivost s spletom in drugimi napravami pa tudi osvetljena tipkovnica s slovenskimi znaki vam bo prišla nadvse prav.

Shoppster

Prenosnik ACER Aspire 3 zagotavlja veliko prostora, na voljo imate veliko moči in prostora za shranjevanje, poleg tega omogoča hitro komunikacijo – enostavno pridobite najnovejše informacije s celotnim naborom možnosti povezljivosti. Ta prenosni računalnik vam tako zagotavlja vse zmogljivosti, ki jih potrebujete doma, v šoli ali v službi. S kombinacijo vgrajene naslednje generacije mobilnih procesorjev AMD, nadgradljivega pomnilnika DDR4 in natančne sledilne ploščice je popolnoma pripravljen za delo ali igro, kjerkoli že ste.

3 Jasen zvok za jasne informacije

Zvok ni pomemben le, ko si želite zabave, ki vam jo omogoča vaš prenosni računalnik (gledanje videov, filmov, poslušanje glasbe), ampak je pomemben tudi, če se izobražujete na daljavo in prek njega poslušate predavanje ali ko imate sestanek ali posvetovanje s sodelavci. Le tako bodo vse informacije jasno prišle do vas.

Shoppster

Poskrbeti morate, da bo vaš prenosni pomočnik zagotavljal kristalno jasen zvok. Lenovo V15 Dolby Audio ga zagotavlja ne glede na to, ali gledate video, poslušate glasbo ali klepetate, zagotovo vam bo všeč tisto, kar slišite na tem prenosniku.

4 Manjše posledice dela z računalnikom

Vaš prenosnik naj bo vsekakor prilagojen tudi za zmanjševanje zdravstvenih posledic dolgotrajnega dela z računalnikom, kot so utrujene oči, slaba drža in zmanjšana koncentracija.

Shoppster

Prenosni računalnik HP ProBook ima vgrajene rešitve za zmanjševanje hrupa in sproščene oči; zasnova je prilagojena čim manjši očesni obremenitvi, težavam z držo in povečani koncentraciji med delom. 

5 Nadzor nad zasebnostjo

Shoppster

Večina najnovejših prenosnih računalnikov ponuja tudi vgrajeno opcijo prekrivanja kamere, ki vas varuje pred zlonamernimi vdori in ponuja brezskrbnost glede tega, ali kamera še vedno beleži dogajanje po zaključku vaših videoklicev.

Prenosni računalnik ASUS omogoča, da imate z zaklopom na kameri lahko popoln nadzor nad zasebnostjo doma in na poti.

Odličen izbor prenosnih računalnikov, ki se lahko pohvalijo z vsemi temi lastnostmi in popolnim zadovoljevanjem potreb ob izobraževanju ali delu, smo torej našli na Shoppsterju. In to po znižanih cenah. Preverite TU in morda tudi vi najdete takega, ki vam bo kar najbolj koristil, medtem ko opravljate službo ali se izobražujete.