24. 8. 2020, 18:00 | Promocijska objava

To je telefon z zmogljivostjo računalnika, ki vas bo navdušil

Profimedia

Samsung predstavlja nove zmogljive Galaxy naprave z večjo produktivnostjo in še več zabave.

Samsung Electronics je na virtualnem dogodku v začetku avgusta v živo predstavil 7 novih Galaxy naprav. Nove inovativne naprave omogočajo enostavno integracijo in so prilagojene sodobnemu življenjskemu stilu uporabnikov, med njimi pa so med drugim tudi novi Note telefoni, Watch 3 in Buds Live.

Še nikoli prej se nismo v tolikšni meri zanašali na tehnologijo, kot se dandanes. Tako smo kljub številnim izzivom, s katerimi se srečujemo v zadnjem času po vsem svetu, ostali povezani," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics.Tehnologija nam mora olajšati življenja. Zato smo predstavili vse te zmogljive naprave, ki nam bodo olajšale delo in nudile še več zabave. Skupaj, kot del Galaxy ekosistema, delujejo popolnoma brezhibno in vam omogočajo, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše stvari v življenju.

Promocijski material Samsung

Še več moči za delo

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov — najzmogljivejša Note serija doslej— vključuje zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Vključuje dva pametna telefona: Galaxy Note20 Ultra, ki je zasnovan za vse ljubitelje Note serije, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti ter Galaxy Note20, za vse uporabnike, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro.

Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vam z novim S Pen pisalom in Samsung Notes aplikacijo zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. Omogoča namreč še večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnostv primerjavi s prejšnjimi modeli.

Več o novih Samsung napravah preberite TUKAJ.
Promocijski material Samsung

Preprosta povezljivost

Samsung naprave in storitve so zasnovane tako, da brez težav delujejo skupaj. Pri tem izboljšajo vašo produktivnost, nudijo več zabave, hkrati pa omogočajo, da se posvečate stvarem in ljudem, ki jih imate radi. Galaxy Note20 pametni telefoni omogočajo še izboljšane izkušnje, saj omogočajo povezovanje z novimi Galaxy napravami: Galaxy Tab S7 in Tab S7+, Galaxy Watch3 ter Galaxy Buds Live.

Stilske in ergonomske brezžične slušalke z neverjetno kakovostjo zvoka - Galaxy Buds Live

Promocijski material Samsung

Galaxy Buds Live kljubujejo običajnemu dizajnu - imajo edinstveno zasnovo in niso podobne ostalim brezžičnim slušalkam. Samsung je preoblikoval tradicionalno zasnovo brezžičnih slušalk - notranje komponente je razporedil vodoravno namesto navpično. Slušalke tako ne štrlijo iz ušes, kar zagotavlja naravnejši videz. Ergonomska oblika brez konic se popolnoma prilega obliki vašega ušesa, zaradi česar so Galaxy Buds Live brezžične slušalke dovolj udobne za uporabo čez ves dan. Brezžične slušalke lahko dodatno prilagodite s krilci, ki so na voljo v dveh velikostih.

Galaxy Buds Live brezžične slušalke, ki se udobno prilegajo ušesu, združujejo strokovno znanje družbe AKG z 12-milimetrskim zvočnikom in bas zvoki, kar zagotavlja izjemno izkušnjo poslušanja glasbe. Galaxy Buds Live prihajajo s tremi mikrofoni in enoto za glasovni sprejem. Tako se boste počutili, kot da ste v istem prostoru kot vaše ljubljene osebe - tudi če ste narazen. Te izjemne brezžične slušalke zagotavljajo tudi aktivno odstranjevanje hrupa - z živim in prostorskim zvokom se boste lahko popolnoma poglobili v svojo najljubšo avdioknjigo, brez da bi vas motil hrup iz okolja.

Za še bolj priročno navigacijo je pri Galaxy Buds Live na voljo intuitiven fizični uporabniški vmesnik, ki omogoča upravljanje z dotikom. Poleg tega je na voljo tudi Bixby, ki omogoča glasovno upravljanje glasbe, odpiranje aplikacij in pošiljanje sporočil.

Promocijski material Samsung

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.