P.M. | 26. 1. 2024, 20:16

To pa je nerodno! Harryju in Meghan namenili sedeže v ozadju, vsi govorijo o njunem odzivu (VIDEO)

Omrežje X/posnetek zaslona

Zgodilo se je na Jamajki, kjer sta se pred dnevi udeležila premiere novega filma o Bobu Marleyju.

Pred dvorano v gledališču Carib v jamajški prestolnici Kingston sta najprej nasmejana in dobre volje pozirala paparacem, po vstopu v njo pa sta doživela hladen tuš. Po družbenih omrežjih je namreč zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako so gostitelji kraljevski par posedeli bolj v ozadju dvorane. Na posnetku je videti Meghan Markle, ki v dolgi črni obleki in z dvignjeno glavo samozavestno hodi proti sprednjemu delu gledališča, Harry pa le nekaj korakov za njo. Nenadoma in vidno nepričakovano ju roka usmeri na sedeže, ki nikakor niso v prvi vrsti ali kje spredaj.

Kot je videti na posnetku, je Meghan vse skupaj — in tako kot vedno — izpeljala z ameriškim nasmeškom na ustih. Medtem so Harryja ujeli z nekoliko zbeganim izrazom na obrazu, zamišljeno se je začel gladiti po bradi in nejevoljno gledati naokrog.

Omrežje X/posnetek zaslona

"Ni mogel skriti nezadovoljstva," so se razpisali komentatorji na družbenih omrežjih. "Gotovo sta pričakovala, da bosta v prvi vrsti ali v posebni loži," je zapisal nekdo drug. Tudi pri britanskem tabloidu Daily Mail, ki ju ima nenehno v zobeh, so zapisali, da je bil pric Harry videti potrt nad "ne preveč kraljevskim sprejemom, ki so jima ga gostitelji izkazali."

Pred tem sta bila zelo nasmejana.

Pred tem sta bila zelo nasmejana.

Profimedia

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord