31. 7. 2020, 12:00 | Promocijska objava

To so aplikacije, brez katerih si ne predstavljamo pametnih telefonov

Promocijsko gradivo

Samsung je svoje pametne mobilne telefone opremil s številnimi Google aplikacijami, ki so prilagojene uporabnikom in se nadgrajujejo skupaj z novimi modeli telefonov. Katere so tiste, ki jih vsakodnevno uporabljamo?

Google Keep - vaš pametni osebni planer

Vse vaše sestanke, glasovne zapise in misli, ki se vam utrnejo na poti v službo, lahko v svoj pametni telefon shranjujete z Google Keep aplikacijo. Kar na poti lahko ustvarite glasovni zapisek in izberete samodejno pretvorbo v besedilo ali pa denimo fotografirate dokument ter ga za lažjo organizacijo označite s poljubno barvo. Google Keep deluje v telefonu in tabličnem ali drugem računalniku ter Android Wear napravah. Vse, kar dodate, se sinhronizira v vseh napravah, tako da so vaše misli vedno z vami.

Promocijsko gradivo
Za še večjo organiziranost izberite Samsung Galaxy Note10 ali 10+ pametni telefon

Uporabniki Galaxy Note pametnih telefonov cenijo produktivnost, najnovejši Note10 pa zato vključuje nove tehnologije, ima izboljšano zmogljivost in integracije, ki uporabnikom omogočajo večjo svobodo pri načinu dela in izboljšuje produktivnost. Z uporabo S Pen pisala boste svoj rokopis pretvorili v besedilo, s pomočjo DeX postaje pa enostavno preklapljali med napravami, izjemen zaslon pa bo olajšal vaše delo.

Več informacij o Samsung Note modelih preverite TUKAJ.

Snapseed - popoln in profesionalen urejevalnik fotografij

Za ljubitelje najkakovostnejših fotografij - pa naj bo to zgolj za osebni arhiv, službene namene ali vašo službo - je najboljša izbira Snapseed aplikacija, ki ponuja kar 29 orodij in filtrov, priljubljene nastavitve, ki jih lahko ustvarite sami, pa si lahko shranite za nadaljnjo uporabo. Tako bo vaša časovnica na družbenih omrežjih enotna, družinski albumi pa kot iz kataloga.

Za dobro fotografijo pa je nujna dobra kamera

... ali več njih. Novi Samsung Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra pametni telefoni so namreč zasnovani za sodoben način življenja, vključujejo pa popolnoma nov sistem kamer, ki ga pogajanja umetna inteligenca in ima največji slikovni senzor doslej, ter tako v vsakem posnetku in trenutku zajamejo le najboljše. S tehnologijo vesoljne povečave, ki uporablja kombinacijo hibridne optične povezave in povečave s super ločljivostjo, ki vključuje tudi povečavo z umetno inteligenco, lahko izbrani motiv povečate do 30-krat, hkrati pa uživate v trenutku. Galaxy S20 nudi tudi 8K video snemanje, s katerim lahko uporabniki zajamete vse podrobnosti in osupljive barve, na podlagi videoposnetka pa lahko ustvarite visoko resolucijsko fotografijo. 

Promocijsko gradivo

Več informacij o Samsung Galaxy S20 modelih preverite TUKAJ.

YouTube Music - več kot le dobra glasba

Vsi radi uživamo v dobri glasbi, ki jo ponujata tudi YouTube Premium storitev in YouTube Music aplikacija, v katerih si lahko videoposnetke in najljubše skladbe zavrtite brez oglasov. YouTube Music bo popolna izbira za vse, ki glasbo radi poslušate med brskanjem po družabnih omrežjih, odgovarjanjem na e-pošto na poti v službo ali ko ugasnete zaslon pametnega telefona. Na podlagi vašega poslušanja, vam aplikacija predlaga podobno vsebino in sezname predvajanja, ki jih lahko ustvarite tudi sami.

Zmogljiva baterija za ure poslušanja

Samsung je predstavil nove modele serije Galaxy A pametnih telefonov, ki so bolj zmogljivi in izjemni kot kadarkoli prej ter ustvarjeni za vsakogar. Njihova zmogljiva baterija bo idealna za igranje iger, snemanje ali poslušanje vaše naljubše glasbe. Z vašo Galaxy napravo pa dobite tudi brezplačno uporabo storitve YouTube Premium, da boste lahko uživali v gledanju videoposnetkov ali poslušanju glasbe brez oglasov in brez povezave.

Promocijsko gradivo

Več informacij o Galaxy A modelih preverite TUKAJ.

Varna in sproščena uporaba Google aplikacij

Pametni telefon je postal naš vsakodnevni spremljevalec. Omogoča nam povezanost z našimi najbližjimi, produktivnost s pravimi tehnologijami in hkrati nudi veliko zabave. Samsung pametni telefoni s številnimi naprednimi funkcijami in dolgotrajno baterijo pa vas nikoli ne bodo pustili na cedilu, ne glede na to, kaj počnete in kako dolg je vaš dan.

Prenos aplikacij ali datotek neposredno s spletnih strani lahko predstavlja varnostno tveganje za podatke in napravo. Z Google Alerts aplikacijo boste lahko takoj preverili, ali izbrana aplikacija predstavlja tveganje za prenos. Poleg tega imajo Samsung Galaxy pametni telefoni in tablični računalniki štiriletno podporo s posodobitvami programske opreme, kar s stalnimi optimizacijami delovanja izboljšuje Android operacijski sistem in posledično podaljša življenjsko dobo naprave, poleg tega pa z najvišjo varnostno zaščito zagotavlja tudi varnost osebnih podatkov.

Promocijsko gradivo

Vse Google aplikacije in storitve, kot so Gmail, Google Maps, Google Koledar, Google Drive, Google Photos in številne druge, so že vnaprej nameščene na Samsung pametnih telefonih.  Google Maps ima največjo bazo podatkov ter se popolnoma sklada z Google Earth in Google Street View aplikacijo, kar ustvarja kombiniran navigacijski sistem z največjim številom uporabnikov po vsem svetu, Microsoft Office aplikacije pa so idealne za delo ali študij na daljavo, saj nudijo tudi skeniranje in podpisovanje dokumentov v PDF obliki ali pretvarjanje slik v Excel tabelo.