12. 2. 2024, 13:08 | Promocijska objava

TOP 5 najbolj fotogeničnih smučarskih destinacij in kako jih najbolje ujeti v objektiv kamere telefona

Shutterstock

Smučarska sezona je tukaj in s seboj prinaša priložnosti za osupljive fotografije, ki jih bomo cenili za vedno. Čeprav so smučišča že sama po sebi čudovita, pa lahko s pravimi tehnikami fotografiranja in napredno tehnologijo pametnih telefonov ujamemo še večji čar teh destinacij. Danes bomo raziskali TOP 5 najbolj fotogeničnih smučarskih destinacij po vsem svetu in vam pokazali, kako lahko s pomočjo izjemne kamere ter funkcijami pametnih telefonov Samsung Galaxy S24 serije ujamete vsak trenutek teh čudovitih krajev.

1. Zermatt, Švica: 

Smučarsko središče Zermatt s svojimi slikovitimi gorami in čudovitim Matterhornomvelja za enega najlepših krajev na svetu. Ne glede na to, ali ste na smučišču ali v vasi, je vsak kotiček vreden fotografiranja. Z novo Galaxy S24 serijo lahko ujamete bleščeče bele vrhove gora in rustikalno lepoto vasi s popolno jasnostjo in barvami. ProVisual Engine je celovit paket orodij z umetno inteligenco, ki spreminjajo zmožnosti zajemanja fotografij in povečajo ustvarjalno svobodo na vsakem koraku, od priprave posnetka do deljenja posnetka na družbenih omrežjih. Nič več ne boste prinesli domov tresočih se, pikselskih fotografij, posnetih od daleč.

Shutterstock

2. Dolomiti, Italija: 

Dolomiti so znani po svojih slikovitih vrhovih, strmih pobočjih in čudovitih gozdovih. S pametnim telefonom Galaxy S24 lahko ujamete vsako podrobnost teh impresivnih gora in ustvarite resnično čudovite posnetke. Funkcija Super Night Mode vam omogoča, da ujamete tudi čarobnost nočnega smučanja pod zvezdami ali iskrivih momentov na zabavnem, tako imenovanem, apres-skiju.

Shutterstock

3. Whistler, Kanada: 

Whistler v Kanadi je ena najbolj priljubljenih smučarskih destinacij na svetu zaradi svojih raznolikih terenov in čudovite pokrajine. S telefonom Galaxy S24 lahko ujamete dramatično lepoto tega kraja, ne glede na vreme. Zahvaljujoč AI tehnologiji za izboljšanje fotografij lahko tudi v meglenih ali oblačnih dneh dobite ostre in jasne posnetke. S funkcijo Generativno urejanje (Generative Edit) lahko preoblikujete svoje fotografije, ustvarjate popolne kompozicije in celo odpravljate učinke ukrivljenih slik. 

Shutterstock

4. Niseko, Japonska: 

Niseko je eden najlepših smučarskih krajev na Japonskem. S pametnim telefonom lahko zajamete čarobnost teh snežnih pokrajin in ujamete akcijo med smučanjem. Ker pa je na smučanju največkrat sončno in ne vidimo dobro na telefon, vas Galaxy S24 serija vas ne bo razočarala niti pri svetilnosti zaslona. Z največjo svetilnostjo do sedaj 2600 nitov boste uživali v kristalno čisti sliki tudi na sončen dan, obenem pa bo funkcija Vision Booster poskrbela za še boljšo vidljivost na prostem, kar je odlična novica za tiste, ki radi uporabljajo svoje telefone na prostem.

Shutterstock

5. Chamonix, Francija: 

Chamonix je dom Mont Blanca, najvišje gore v Evropi, in ponuja osupljive poglede na alpske vrhove. S telefonom Galaxy S24 lahko ustvarite osupljive panoramske posnetke teh gora in zajamete vsako podrobnost z jasnostjo in ostrino. Funkcija Prostorska povečava vam omogoča, da se približate tudi najbolj oddaljenim motivom brez izgube kakovosti. Z večjo gostoto točkovnik pik v telefonu Galaxy S24 Ultra, ujamete zdaj več svetlobe v slabih pogojih. Galaxy S24 Ultra vključuje tudi izboljšan sistem Quad Tele kamere z novimi objektivi in zmogljivim senzorjem. S funkcijami, kot so izboljšana digitalna povečava in Nightography, uporabniki lahko uživajo v kristalno čistih fotografijah in videoposnetkih v vseh pogojih osvetlitve. 

Shutterstock

Smučarske destinacije po vsem svetu ponujajo nepozabne poglede in doživetja, ki jih lahko ujamete s pomočjo pametnih telefonov Galaxy S24 serije. Z vrhunskimi kamerami, naprednimi funkcijami in zmogljivo tehnologijo lahko vsak trenutek pretvorite v nepozabno fotografijo ali video posnetek. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni fotograf, je Galaxy S24 popoln partner za zajem vaših najljubših smučarskih trenutkov.

promocijska fotografija

Razpoložljivost in barve

Vsi trije modeli nove Galaxy S24 serije so že na voljo v Sloveniji pri operaterjih, maloprodaji in na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena.

promocijska fotografija

Barve se lahko razlikujejo glede na trg in mobilnega operaterja.