Ž.A. | 28. 10. 2021, 08:15

Trumpov sin z napisom na majici obtožil Baldwina, da ubija ljudi, in objavil sporne ter norčave objave na Instagramu

Profimedia
Trumpov sin z napisom na majici obtožil Baldwina, da ubija ljudi, in objavil sporne ter norčave objave na Instagramu (foto: Profimedia)

Znano je, da sta nekdanji ameriški predsednik Donald Trump in Alec Baldwin že vrsto let v medsebojnem sporu. Tokrat je v zadevo posegel Trumpov sin, ki se preko Instagrama in majicami s spornim napisom norčuje iz Baldwinove tragedije.

"Pištole ne ubijajo ljudi. Alec Baldwin ubija ljudi."

Sporen napis "Pištole ne ubijajo ljudi, Alec Baldwin ubija ljudi." krasi majice, ki jih prodaja Donald Trump mlajši. Z njimi se norčuje iz tragične nesreče, v kateri je Alec Baldwin z rekvizitno pištolo, ki naj ne bi imela pravih nabojev, ustrelil in ubil direktorico fotografije.

Majico prodaja za približno 24 evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LittleWoody4444 (@littlewoody4444)

Norčave objave na Instagram profilu

Prodaja majic ni edini način, s katerim se Trumpov sin norčuje iz Baldwina. Na svojem Instagram profilu je namreč delil že več objav, s katerimi nakazuje na žalostno tragedijo Baldwina in se iz nje vidno posmehuje. Kot smo zapisali v uvodu, je znano, da je demokrat Alec Baldwin nasprotnik Donalda Trumpa, zato se je Trumpov sin verjetno še bolj pripravil na maščevanje.

Priporočamo tudi: Na Facebooku objavili fotografijo, ki je nastala TIK PREDEN je Baldwin ustrelil Hutchinsovo

V zgodbi na Instagramu, ki izgine po 24 urah po objavi, je celo objavil obdelano fotografijo Baldwina, ki nosi njihovo majico z napisom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

To je le en primer norčave objave, ki jo lahko zasledite na njegovem Instagram profilu. Objavil je fotografijo, na kateri je podoba televizijskega lika Homerja iz Simpsonovih. Fotografija je seveda obdelana in lik v rokah drži napis "Dajmo vsi gledati, kako Alec Baldwin okrivi pištolo." 

Kakšni so bili komentarji?

Med pregledovanjem komentarjev smo zasledili zapise uporabnikov, ki so bili ogorčeni. Eden izmed njih je zapisal:

"Sam nisem oboževalec Aleca Baldwina, ampak to res ni v redu. Konservativci smo tisti, ki s svojimi sovražniki ravnamo spoštljivo. Kar se je zgodilo, je tragedija. Ne morem si predstavljati, kaj prestaja Alec, kaj šele družina žrtve. To ni nekaj, o čemer bi se lahko šalili. Namesto tega raje molite za situacijo."

Obnova dogajanja na setu snemanja filma, kjer se je zgodila tragedija

Znano je, da je Baldwinu pištolo podal pomočnik režiserja Dave Halls, ki je zagotovil, da pištola nima nabojev. Pri tem je izpostavil, da gre za hladno pištolo. To pomeni, da ima pištola slepe naboje, vendar se je izkazalo, da je bil en naboj pravi.

Pri strelu je igralec ranil direktorico fotografije Halyno Hutchins, ki je na žalost v bolnišnici podlegla poškodbam in umrla. Pri incidentu je ranil tudi režiserja filma Joela Souza, ki je bil ustreljen v ramo, vendar je na srečo poškodbe preživel in že okreva.

Baldwin se je v teh dneh že javil na družbenih omrežjih in se srečal z možem pokojne Halyne. Veliko je mnenj, ki pravijo, da Baldwin ni odgovoren za smrt, vendar so odgovorni tisti, ki skrbijo za rekvizite.

Preberite tudi: Alec Baldwin na snemanju ubil snemalko Halyno Hutchins in ranil režiserja Joela Souzo

Vir: 24ur.com