Uredništvo | 10. 12. 2023, 15:47

Britanski dvor razkril božične portrete, William in Kate letos presenetila

Profimedia

Buckinghamska palača je na družbenih omrežjih razkrila najbolj varovano skrivnost prazničnega časa - božične voščilnice.

Kralj Karel III. in njegova soproga kraljica Camilla sta se tokrat odločila, da bodo ob božičnih praznikih njihovi družinski člani, sorodniki in prijatelji prejeli kar fotografijo z monarhovega kronanja, ki je potekalo 6. maja letos. Princ William in vojvodinja Catherine sta medtem objavila intimen in sproščen črno-bel družinski portret s svojimi tremi otroki v ujemajočih se belih srajcah.

Profimedia

Fotografija britanskega kralja in kraljice je bila posneta v Buckinghamski palači, na njej skupaj pozirata v prestolni sobi, na sebi imata svečana kraljevska oblačila in kroni. Avtor fotografije je Hugo Burnand, ki je poskrbel za vse uradne fotografije najpomembnejšega dogodka v Veliki Britaniji letos.    

Profimedia

Črno-belo fotografijo, ki sta jo izbrala valižanski princ in princesa, je posnel fotograf Josh Shinne. Vsi člani družine so oblečeni v bele srajce (princ George nosi znamko Ralph Lauren Polo), moški člani družine imajo temne hlače, vojvodinja Catherine in hčerka Charlotte pa sta oblečeni v hlače iz džinsa oziroma v "kavbojke".

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol