Uredništvo | 9. 4. 2024, 18:54

Znane so podrobnosti iz zasebnega življenja enega od osumljencev za Dankin umor, pred kratkim mu je umrla ...

Davor Javorovic/Pixsell/Bobo/NOVA RS/fotomontaža

V Srbiji so še vedno vse oči uprte v iskanje trupla deklice Danke Ilić, zaradi njenega umora sta v priporu dva moška.

Enemu od dveh osumljencev, 50-letnemu S.J., je sredi vsesrbske iskalne akcije za dveleto deklico Danko Ilić, umrla nekdanja tašča, poroča Kurir. Po poročanju omenjenega portala, je ta umrla 29. marca oziroma v času, ko je bil njen bivši zet še na prostosti. 

Sosedje: "Žena ga je zapustila nenadoma"

Spomnimo, srbski predsednik Aleksandar Vučić je šokantno novico o tem, da je mala Danka mrtva, objavil 4. aprila. "Imam slabo novico glede tega našega otroka. Policija je aretirala dva človeka, ki sta ubila malo Danko, oba sta priznala," je po poročanju srbskih medijev na izredni seji dejal Vučić. "S kakšnimi pošastmi imamo opravka," je tudi dodal.

Profimedia

Kot navajajo pri Kurirju, osumljeni S.J. in njegova bivša žena, s katero sta bila poročena več desetletij in imata sina, po ločitvi nista ostala v dobrih odnosih. Dodajajo, da njegovega imena ni bilo niti na osmrtnici za pokojno taščo. "Z ženo sta se razšla pred približno letom dni. S.J. je nato živel pri očetu v vasi Luka, njegova bivša žena pa živi in ​​dela v Boru."

"Žena ga je nenadoma zapustila in nikoli nismo slutili, da imata kakršne koli težave v zakonu. Vedno sta delovala kot zaljubljena najstnika in sta pogosto hodila ven s prijatelji. Bili smo presenečeni, ko sta se razšla, a kmalu sta si menda oba našla nove partnerje," so za srbski medij povedali sosedje.

Policija.si

Pozivi družine k iskanju male Danke

Ob tem so dodali, da je družina njegove bivše žene v dneh iskanja male Danke Ilić po Srbiji in čez državne meje, na družbenih omrežjih zelo zavzeto delila pozive o izginotju deklice. Pri čemer se najverjetneje niso niti zavedali, da bo čez nekaj dni njihov bivši zet postal osumljenec za njen umor.

Kot poroča Blic, je najnovejša lokacija iskanja Dankinih posmrtnih ostankov pokopališče v Zlotu.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol