4. 5. 2020, 11:13

V Cityparku od danes odprte dodatne trgovine in nekateri gostinski lokali

profimedia
V Cityparku od danes odprte dodatne trgovine in nekateri gostinski lokali (foto: profimedia)

V največjem nakupovalnem središču pri nas Cityparku je z današnjim dnem odprtih že 29 trgovin, gostinskih lokalov in salonov, katerih poslovanje je dovoljeno z vladnimi odloki.

Poskrbljeno je za izvajanje vseh predpisov in varnostnih navodil.

Odprte so naslednje trgovine, gostinski lokali in saloni: megamarket Interspar, drogerija DM, Lekarna Ljubljana, Sanolabor, trgovina za male živali Sitipet, cvetličarna Gardenia, SKB banka, varnostna trgovina Vovko, optika Morela, čistilnica Labod, Samsung, Huawei, Tele-Mobiltel, A1, Telekom Slovenije, T2, Telemach, Big Bang in Hervis – kolesarska trgovina, kjer je mogoče prevzeti tudi spletna naročila, Pandora, iStore, zlatarna Sterle, lokali Salomon Cafe, City Cafe, kavarna Pod vodo in Pilea za goste odpirajo zunanje površine, frizerska salona Simple in Young Mič Style, Manikira.

V tem času je v Cityparku na prvem mestu varnost. Pred vhodom v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne trgovine in salone so na voljo razkužila. Široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču pa omogočajo vzdrževanje ustrezne varnostne razdalje med obiskovalci.

Na spletni strani www.citypark.si lahko preverite delovne čase posameznih trgovin, salonov in gostinskih lokalov, večina pa jih je odprtih vse dni v tednu razen v nedeljo, ko je nakupovalno središče zaprto.

   

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.