26. 12. 2020, 00:16 | Vir: STA

V družinski tragediji v okolici Ptuja trije mrtvi, umoru priča tudi štiriletni otrok

Daniel Novakovič/STA
V družinski tragediji v okolici Ptuja trije mrtvi, umoru priča tudi štiriletni otrok (foto: Daniel Novakovič/STA)

V okolici Ptuja je v petek popoldne prišlo do družinske tragedije, v kateri so umrli 61-letni moški ter ženski, stari 58 in 35 let. Vsi trije so v sorodstvenem razmerju, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Policisti so odvzeli prostost njihovemu sorodniku, 35-letnemu moškemu, ki je bil odpeljan v bolnišnico.

O tem, da je prišlo do družinskega spora, so bili policisti obveščeni okoli 16.30. Po prihodu na kraj so našli mrtva 61-letnega moškega in 35-letno žensko. 58-letno žensko pa so odpeljali v bolnišnico, a je pozneje umrla.

Kot poroča spletni Večer, se je tragedija zgodila na dveh naslovih v Gerečji vasi. 35-letni moški je umoril svojo partnerico vpričo štiriletnega otroka, nato pa šel v hišo njenih staršev in se z nožem znesel še nad njima. Grozljivo dejanje naj bi storil potem, ko mu je partnerica povedala, da je njunega razmerja konec. 

Kot še navajajo mariborski policisti, sta na kraju državna tožilka in preiskovalna sodnica. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo dogodka, zato bo več informacij znanih v prihodnjih dneh.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.