A.B. | 3. 1. 2022, 20:38

V igralni aparat, ki že več kot 10 let ni izplačal 'jackpota', vrgla 80 centov in ...

Profimedia

Tuji mediji poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je pripetil na prvi dan novega leta. 40-letna ženska se je z mamo odpravila v igralni salon v francoskem kraju Saint-Malo, kjer je v enega od igralnih aparatov (bolj za šalo kot zares) vrgla 80 centov. Kar je sledilo, pa je presenetilo tudi direktorja casinoja, ki je dejal, da česa takšnega ne pomni že več kot 10 let. 

80 centov na prvo žogo ne deluje nek 'sanjski' znesek, a ravno toliko denarja je bilo potrebno, da se je prvi dan leta 2022 za 40-letnico iz Francije končal čarobno. 

Ženska, katere identiteta zaenkrat ni znana, se je namreč 1. januarja 2022 s svojo mamo odpravila v igralni salon Barriere v francoskem kraju Saint-Malo, kjer se je malo pozabavala z igralnimi aparati. Česar ni pričakovala, je bil glavni dobitek v višini dobrih 200.000 evrov, ki jih je osvojila potem, ko je v enega od avtomatov vrgla zgolj 80 centov drobiža. 

Direktor francoskega igralnega salona, Francois-Stephane Vergne, ki je njeno srečo označil za 'začetniško', je po dogodku dejal: ''Gre za začetnico v svetu igralništva ... Tukaj je bila med prazniki in to v spremstvu svoje mame ter osvojila 209.715,20 evrov, kar je drugi najvišji znesek jackpota od uvedbe igralnih aparatov izpred več kot 30 let ... Ljudje v takšnih situacijah pogosto ne dojemajo, kaj se jim je zgodilo. Tako je bilo tudi z njo ... Peljali smo jo malo dlje od aparatov in ji ponudili kozarec šampanjca.''

V istem igralnem salonu se je pred 11 leti osmehnila sreča moškemu, ki je v igralni aparat vrgel le 60 centov, ven pa je odkorakal s skoraj pol milijona evrov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol