14. 9. 2022, 13:21 | Promocijska objava

V projektu Recikliraj me. Podari mi novo življenje. Ozaveščamo potrošnike

promocijska fotografija

Coca-Cola in Mercator začenjata v Sloveniji pilotni projekt zbiranja odpadne embalaže pijač pod geslom 'Recikliraj me. Podari mi novo življenje'. 

Potrošniki lahko oddajo katerokoli odpadno embalažo plastenk ali pločevink pijač v izbranih hipermarketih Mercator od 17. septembra vse do 12. novembra letos. 

promocijska fotografija

V okviru tega projekta lahko potrošniki odpadno embalažo plastenk ali pločevink pijač oddajo v nameščene zbirnike pri vhodih v izbranih 15 hipermarketih Mercatorja po Sloveniji vsako soboto med 10. in 18. uro, ob oddaji embalaže pa prejmejo kupon za dodatne pike, ki se pripišejo na Mercator Pika kartico. Kupon za dodatne pike lahko izkoristijo pri prvem nakupu. Ob unovčitvi kupona za pripis pik prejmejo tudi kupon za sodelovanje v SMS nagradni igri in se potegujejo za enega od 15 električnih skirojev.

promocijska fotografija

Partner pobude je podjetje Slopak, ki skrbi za ustrezno ravnanje z zbrano odpadno embalažo pijač. Dodana vrednost projekta se kaže tudi v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez, saj bo zbrana embalaža pijač iz pilotnega projekta zaživela v obliki posebne serije izdelkov za Olimpijski festival evropske mladine (OFEM 2023).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.