6. 5. 2020, 12:55

V SES-ovih nakupovalnih središčih delujejo trgovine in nekateri lokali

profimedia

V SES-ovih nakupovalnih središčih (Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje in Center Vič) je od tega tedna odprtih že več trgovin z živili, tehničnih trgovin, ponudnikov telekomunikacijskih storitev, frizerji, zlatarji, gostinski lokali, ki imajo zunanje terase. Med drugim so to Interspar, drogerija DM oz. Müller, Telemach, A1, T2, Telekom Slovenije, Big Bang, Hervis in Pandora, če jih izpostavimo le nekaj.

»Vsi SES-ovi nakupovalni centri ves čas v ospredje postavljamo varnost in upoštevanje previdnostnih ukrepov, zato imamo vpeljane visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk. Prav tako so pred vhodom v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne trgovine in salone na voljo razkužila, nujna je uporaba zaščitnih mask, prav tako pa spremljamo tudi število obiskovalcev in ustrezne varnostne razdalje, ki jih omogočajo široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču.  Predvsem pa si prizadevamo, da nakupovanje kljub COVID-19 ostane za vse obiskovalce prijetno in varno,« je poudaril Toni Pugelj, direktor SES Slovenija. Sicer pa SES-ovi centri ves čas delujejo skladno z vladnimi odloki.

Na spletni strani posameznega centra lahko preverite delovne čase posameznih trgovin, salonov in gostinskih lokalov. Večina jih je odprtih vse dni v tednu, razen v nedeljo, ko je nakupovalno središče zaprto.

    

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec velikih nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Lani so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. SES nakupovalna središča so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord