8. 7. 2022, 13:23 | Promocijska objava

Varen, vzdržljiv in izdelan za sodobno podjetje: spoznajte novi Galaxy XCover6 Pro!

promocijska fotografija

Družba Samsung Electronics je predstavila novi Galaxy XCover6 Pro, namensko zasnovan pametni telefon za podjetja, ki je dovolj zmogljiv, da podpira najzahtevnejša poslovna opravila. XCover6 Pro z močno zmogljivostjo, celovito varnostjo in robustno vzdržljivostjo zagotavlja izboljšano mobilnost, kar zaposlenim omogoča, da iz svoje naprave potegnejo več, ne glede na to, ali delo opravljajo v pisarni ali na terenu. 

"Razširitev mobilne tehnologije na delovnem mestu pomeni, da poslovanje ni več omejeno na pisarno, podjetja se morajo razvijati na način, da bodo ostala v koraku z nenehno spreminjajočim okoljem. Ustvarili smo serijo Galaxy XCover Pro, da bi podjetjem ponudili mobilno napravo, ki je dovolj zmogljiva in zmore kljubovati strogim pogojem poslovanja na prvi bojni črti. Veseli nas, da lahko to zavezo še razširimo s predstavitvijo Galaxy XCover6 Pro, naprave, ki združuje brezkompromisno vzdržljivost z brezhibno povezljivostjo, da bi omogočila uspeh podjetjem vseh oblik in velikosti," je dejal KC Choi, EVP in vodja globalne ekipe za mobilne naprave B2B, MX Business pri podjetju Samsung Electronics

Velika zmogljivost za neprekosljivo produktivnost

Naprava Galaxy XCover6 Pro predstavlja preboj na področju robustne zmogljivosti, poganja pa jo izboljšani 6nm procesor, ki zagotavlja izjemno visoke hitrosti, ki skrajšajo delovni čas in zaposlenim pomagajo opraviti več dela. Z opcijsko kartico microSD pa XCover6 Pro ponuja možnost razširitve pomnilnika, kar pomeni, da kompromisi pri delu, ki ga opravljate, ne bodo več potrebni. Je tudi prva naprava v seriji XCover, ki podpira omrežje 5G, kar omogoča delo od povsod, kjer je mogoče najti signal. S podporo 6GHz pasu Wi-Fi 6E pa lahko z napravo XCover6 Pro sodelovanje s sodelavci postane lažje in učinkovitejše kot kdajkoli prej.  

Delo se danes lahko odvija na katerikoli lokaciji, zato zaposleni potrebujejo napravo, ki je agilna in zanesljiva. Z Galaxy XCover6 Pro lahko uporabniki priročno podaljšajo življenjsko dobo baterije svoje naprave, saj lahko njeno dolgotrajno zamenljivo baterijo preprosto zamenjajo s svežo, ko se prva izprazni. Zahvaljujoč priročnim možnostim polnjenja POGO pa lahko več uporabnikov svojo napravo priklopi in hitro napolni z energijo, kar je dobro za neprekinjeno produktivnost. 

Za delavce, ki delo opravljajo tako v pisarni kot na daljavo, ima Galaxy XCover6 Pro funkcijo Samsung DeX. Ta uporabnikom omogoča, da svojo napravo povežejo z zunanjim zaslonom, tipkovnico in miško ter uživajo v izkušnji, ki je podobna računalniški. Zaposleni lahko z napravo XCover6 Pro na poti tudi fotografirajo in delajo zapiske, nato pa brez težav dostopajo do zajetih informacij za pripravo poročil, ko se vrnejo na delovno mesto - vse to z uporabo ene naprave.   

Močan in poenostavljen za zahtevna delovna okolja

Galaxy XCover6 Pro je zasnovan tako, da prenese ekstremne delovne pogoje, zato je popoln partner za vse poslovne funkcije - ne glede na to, ali ga imajo v rokah dostavljavci, prodajalci ali policisti. Z vzdržljivo zasnovo s certifikatom MIL-STD-810H, stopnjo zaščite IP68 in steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ je izdelan tako, da zdrži hude vremenske razmere, padce in druge nevarnosti, ki spremljajo delo na terenu. Poleg tega lahko v okoljih, kjer so potrebne rokavice ali kjer delavci uporabljajo napravo zunaj na dežju, prilagodite nastavitve občutljivosti na dotik in tako povečate dovzetnost zaslona. Izboljšave za dotik v mokrih okoljih pa olajšajo uporabo, ko je roka v deževnih razmerah vlažna. 

promocijska fotografija

Naprava Galaxy XCover6 Pro je izdelana tako, da je trajna, zato lahko podjetjem zagotavlja največjo vrednost, hkrati pa čim manj vpliva na okolje. Trpežna zasnova obilnega telefona, ki vključuje reciklirano plastiko in zamenljivo baterijo, mu omogoča, da ohranja vrhunsko zmogljivost v celotnem življenjskem ciklu. Samsung zagotavlja tudi varnostne posodobitve do pet let in štiri dodatne nadgradnje uporabniškega vmesnika One UI in operacijskega sistema po začetni globalni predstavitvi, kar pomaga izpolniti cilj Galaxy for the Planet za zmanjšanje količine e-odpadkov.

Čeprav je Galaxy XCover6 Pro med najbolj vzdržljivimi pametnimi telefoni, ki so trenutno na voljo, je relativno majhnega volumna. Njegova vzdržljivost je uravnotežena z elegantno in gladko zasnovo, ki jo pogosteje najdemo na potrošniških napravah, zaradi česar je tanjši in bolj ergonomičen kot tradicionalni robustni pametni telefoni. XCover6 Pro je debel manj kot deset milimetrov in ima dinamičen 6,6-palčni celozaslonski zaslon z izjemno gladko frekvenco osveževanja 120 Hz

Prilagojen današnjim potrebam mobilnih podjetij

Galaxy XCover6 Pro je bil zasnovan za pomoč podjetjem pri rasti, zaradi nenehnega razvoja mobilne tehnologije. Zaščiten je z vodilno celovito mobilno varnostjo Samsung Knox, ki zagotavlja večplastno zaščito od čipa dalje. Platforma deluje kot trezor s strojno zaščito, ki je v celoti integrirana s programsko opremo in zagotavlja celovito zaščito v realnem času pred stalnimi grožnjami, s katerimi se sooča sodobna delovna sila. 

Dodatno raven zaščite prinaša tudi uporabniški vmesnik Samsung One UI, ki skrbnikom IT in uporabnikom omogoča enostaven nadzor nad napravami z intuitivnim vmesnikom, vključno s preglednimi možnostmi deljenja in zaščite. Skrbniki lahko na daljavo upravljajo celovitost naprave in tako zagotovijo, da so naprave varne in se vanje ne vdira, biometrična podpora prepoznavanja obraza in prstnih odtisov pa zagotavlja, da lahko do naprave dostopa le predvideni uporabnik. 

Napravo Galaxy XCover6 Pro je mogoče prilagoditi tako, da ustreza vsakemu podjetju. Vključuje dve nastavljivi tipki, ki ju je mogoče prilagoditi za izvajanje posebnih funkcij, odvisno od podjetja. Uporabniki lahko napravo uporabljajo tudi kot čitalnik črtnih kod za podjetja prek funkcije Knox Capture ali kot walkie-talkie prek funkcije push-to-talk, ki je zdaj opremljena z glasnejšim zvočnikom kot kdaj koli prej. Ker ima vsako delo drugačne zahteve, je XCover6 Pro opremljen s široko paleto Samsungove in partnerske dodatne opreme, kot so Smart Case, polnilniki POGO/več naprav/ baterij, polnilne podlage, sponke za pas in slušalke PTT. 

Razpoložljivost 

Galaxy XCover6 Pro je že na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 629,00 €. Več informacij o pametnem telefonu si preberite na spletni strani.

Za več informacij o najnovejših napravah Samsung Galaxy obiščite https://news.samsung.com/galaxy,  www.samsungmobilepress.com ali https://www.samsung.com/si/business/.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. 

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.