25. 5. 2020, 06:00 | Promocijska objava

Veste, kakšni so vaši mesečni stroški v gospodinjstvu?

Plačevanje položnic je tisti manj prijetni del vsakega meseca, s katerim se srečujemo v odraslem življenju. Kako si olajšati ta del obveznosti?

Prihodnost je v nadzoru porabe s pomočjo mobilne aplikacije

Eden od takšnih dobaviteljev, ki gospodinjstvom omogočajo jasen pregled nad stroški in porabo, je podjetje Adriaplin. Adriaplin pod okriljem mednarodne družbe ENI omogoča dobavo zemeljskega plina na celotnem slovenskem trgu in se zavezuje k družbeni odgovornosti ter h gradnji in razvoju infrastrukture, skladno s potrebami odjemalcev v 29 slovenskih občinah že od leta 1994.

Hkrati se zavedajo, da je nadzor nad stroški in porabo velika prednost za vse, tako za dobavitelja kot za odjemalca zemeljskega plina in električne energije. Redno nadziranje stroškov in porabe gospodinjstvom pomaga pri razporejanju mesečnih denarnih sredstev ter pri skrbi za posameznikov dom in posledično okolje. 

Pri Adriaplinu lahko uporabniki ob sklenitvi paketa Preprosto po spletu enostavno nadzirajo svoje stroške in porabo s pomočjo spletne ali mobilne aplikacije Moj Adriaplin.

Preprosto po spletu – enaka akcijska cena plina do konca leta 2021 

Pri Adriaplinu zagotavljajo preprosto poslovanje ter zanesljivo dobavo zemeljskega plina po konkurenčni ceni. Kaj to pomeni? Ponujajo paket Preprosto po spletu po akcijski ceni, ki bo do 31. decembra 2021 ostala nespremenjena. 10 odstotkov nižjo ceno zemeljskega plina na redno ceno paketa Preprosto po spletu (oziroma 0,02090 €/kWh brez DDV) prejmejo vsi gospodinjski odjemalci, tako novi kot tisti, ki bodo preklopili z drugega Adriaplinovega paketa na paket Preprosto po spletu. Vsi novi gospodinjski odjemalci pa imajo poleg tega še dodatno možnost, da si s sklenitvijo paketa zagotovijo še do 3 mesece brezplačnega zemeljskega plina!

Akcijski paket Preprosto po spletu tako torej omogoča dobavo zemeljskega plina in električne energije, popoln nadzor nad stroški in porabo, brezpapirno poslovanje, spletno sklepanje pogodb in pogodbeno razmerje brez vezave.

Enostaven izračun prihranka ob menjavi dobavitelja 

Še preden se odločite za Adriaplin in zamenjate dobavitelja, lahko okvirno izračunate, kakšen letni prihranek vam bo menjava prinesla. To lahko storite s posebnim kalkulatorjem, ki ga najdete TU.

Ob izračunanem znesku si tako lahko zagotovite tudi posebno promocijsko kodo, s katero vam ob sklenitvi paketa Preprosto po spletu vse do 31. 12. 2021 zagotavljajo akcijsko ceno. 

Z digitalnim poslovanjem do manjše porabe papirja

Eden od korakov za okolju prijaznejšo potrošnjo, s katerim posamezniki nimamo prav nič dela, je prepoznavanje inovativnih, naprednih in okolju prijaznih podjetij. O skrbi za okolje zadnja leta govorimo vedno pogosteje, a življenjske navade se ne spremenijo čez noč.

Vsekakor pa gre za dolgoročne naložbe, ki bodo olajšale naša življenja veliko bolj, kot se ob majhnih korakih zdi na prvi pogled. Eden od najenostavnejših načinov skrbi za okolje je tudi preklop na digitalno oziroma elektronsko poslovanje, torej brez uporabe papirja. In prav tega omogoča tudi Adriaplin – s paketom Preprosto po spletu!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.