24. 5. 2008, 14:50 | Vir: Playboy

Vladarka sveta

Guido Argentini

Če bi me poznali pred nekaj leti, me zdaj ne bi prepoznali. Ne samo, da sem videti drugače, drug človek sem, v drugi državi živim, drug poklic imam, zanimajo me povsem druge stvari, kot so me nekoč, predvsem ena. Ne bi mi moglo biti bolje in lepše. Srečen sem. Komu ali čemu se moram zahvaliti za to? Pussy.

Ko pomislim nase pred nekaj leti, začnem zehati od dolgočasja. Bil sem preračunljiv, bolestno ambiciozen tridesetletni karierist. V Ljubljani sem imel preveliko sterilno minimalno opremljeno stanovanje, ki sem ga oboževal, ker se mu je kar naprej povečevala vrednost. Poleg kariere me je zanimal samo denar. Denar dela denar. Denar je sveta vladar. Denar, denar, denar! Zato sem študiral ekonomijo.

Zato sem se hitro prigrebel do visokega položaja v izvozno-uvoznem podjetju. In zato sem rad potoval v tujino, kjer sem sklepal posle in dobival podkupnine. V tujini sem poleg tega lahko živel, jedel, spal na tuj račun, od dnevnic. Ker sem bil skopuh, sem stanoval v poceni hotelih. Hvala bogu za tole zadnje, pravim danes, kajti to je moje življenje obrnilo na glavo. To in pomanjkljivo znanje angleščine.

V prejšnjem življenju nisem pil, nisem kadil, oblačil sem se v brezhibne obleke, brez kravate sem bil samo ob vikendih, vendar nikoli v kavbojkah. Obril sem se dvakrat na dan, vsak mesec obiskal svojega frizerja. Kako sta bila starša ponosna name, ko sem ob sobotah prihajal k njima na brezplačna kosila! Prijateljev nisem imel in potreboval. Prijatelji so bili izguba časa in – seveda! – denarja.

Redko sem odhajal ven, da ne bi zapravljal denarja. Raje sem bil doma, študiral denarne tečaje in borze, pumpal mišice ter občudoval svoje lepo mišičasto telo, na katerem sem imel seveda tudi kurca. Ta mi je edini delal probleme. Zaradi njega sem moral imeti dekle. Ni bila ne posebej lepa ne posebej seksi, bila pa je izobražena. Tudi ona je bila ekonomistka. Najbolj me je navduševala s svojo varčnostjo.

Najraje je bila doma in pred televizijskim sprejemnikom. Pila sva zeliščne čaje, jedla nizkokalorične kekse in napeto gledala okrogle mize z ekonomsko-poslovnimi temami. Tudi fukala sva, vedno ponoči, vedno v temi. Nikoli je nisem videl povsem gole, čeprav sva hodila pet let. Slekla sva se vsak na svojem koncu postelje in zlezla pod odejo. Po mlačnem poljubu, dveh, sem ji minuto, dve gnetel dojki, ji božal pizdo (mimogrede, ona se kurca tako rekoč ni dotaknila), dokler ni rekla, »mislim, da sem že pripravljena za penetracijo«, se dvignil nadnjo in vedno z veliko muko prodrl vanjo, ker je bila redno premalo vlažna.

Med seksom se ni kdo ve koliko premikala in večji del sem vse opravil sam. V najinih začetkih sem jo – bolj zaradi vljudnosti kot česa drugega – spraševal, ali je doživela vrhunec, potem pa ne, saj mi je dejala, da je orgazem potreba tistih žensk, ki nimajo drugih zadovoljstev v življenju, in da napor, vložen v doživljanje orgazma, ni premo sorazmeren z zadovoljstvom, ki ga verjetno nudi. Nisem protestiral, čeprav sam nisem imel podobnega mnenja o orgazmu, vsaj svojem ne. Rad sem fukal in lahko bi fukal veliko dalj časa, kot sem, pa ona ni hotela:

»Pohiti, prosim, saj veš, da me običajno boli.« Precej sem moral drkati, da sem imel mir pred lastnim kurcem.

V novem življenju imam razmeroma dolge lase, brijem se enkrat do dvakrat na teden, pijem vino, pokadim kakšno cigaro, najbolje se počutim v kavbojkah, majicah in puloverjih in živim v ne posebno veliki sobi majhnega prikupnega hotela v Angliji, ki je postal moj novi dom.

Njegov solastnik sem in menedžer, upravnik, kar pomeni, da tu in tam nabavljam hrano in pijačo, vpišem kakšnega gosta, priskočim na pomoč v kuhinji, pomagam za šankom in zaigram kakšno pesem na klavirju v majhni, vendar simpatični hotelski restavraciji, predvsem pa skrbim za hotelsko kadrovsko politiko ter – skoraj bi pozabil – zelo veliko fukam. To pravzaprav počnem tja do pet ur na dan. Za novo življenje se moram zahvaliti temu, da sem v tem kraju iskal poceni, vendar urejen in čist hotelček.

Tri ure sem hodil od hotela do hotela, da sem ga našel. Najel sem enoposteljno sobo s prho in z zajtrkom. »Dober večer, mladi gospod,« me je vljudno pozdravila lepa ženska štiridesetih let z dolgimi nemirnimi naravno rdečimi lasmi, ki je stala ob majhni recepciji. Ko sva uredila formalnosti, med katerimi me je zelo pozorno ogledovala – vmes sem izvedel, da je lastnica hotela – me je vprašala, ali želim kaj posebnega za večerjo. Skoraj bi že kriknil, ne, hvala, pa me je prehitela: »Prva večerja za nove goste je vedno na račun hotela, to je naša politika!« Naročil sem razkošno večerjo.

»Bernadette, naša mlada francoska sobarica, vam bo pokazala sobo, mladi gospod. Prosim vas le, če boste lahko sami odnesli kovček, veste, nobene moške roke ni pri hiši, pri meni delajo samo dekleta,« je dejala hotelirka Maggie. Bernadette se je lepo smejala. Vse na njej je bilo miniaturno. Izjema sta bili njeni veliki beli dojki, ki kot da sta hoteli uiti iz tesne črno-bele uniforme sobarice.

Ko sem stopal za njo po strmih ozkih stopnicah, sem hočeš nočeš moral videti njeni vitki lepi nogi v črnih nogavicah, črn pas za nogavice in miniaturne črne hlačke, iz katerih sta uhajali kot dojki beli okrogli ritnici. V spodnjicah sem občutil prijetno gomazenje. Seksi sobarica mi je pred vrati sobe dejala: »To je vaša soba, gospod, lahko še kaj storim za vas?« Kljub skoraj že polni erekciji sem se ustrašil, da morda hoče napitnino in hitro rekel ne.

»Ste lačni, mladi gospod,« me je kasneje pred restavracijo vprašala hotelirka Maggie. Vmes se je preobleka v črno mini obleko, ki je poudarjala njeni dolgi vitki nogi, ozek pas, napete prsi in nemirne rdeče lase. Na visokih petah je dosegala mojo višino. »Naša natakarica Marilyn vas bo odpeljala k mizi,« je dejala proti zelo seksi monroejevski plavolaski z velikimi sočnimi ustnicami, ki so bile poosebljena čutnost. »Da, gospa,« je dejala z visokim glasom in se nasmehnila. Zavedala se je, da moške spominja na MM.

»Kuharica Mary vam bo takoj osebno postregla z večerjo, gospod. Vam lahko prinesem aperitiv?« Čeprav nisem vedel, ali tudi pijačo časti hiša, sem si naročil dvojni viski. Čeprav sem misli posiljeval s poslom, zaradi katerega sem prišel, so mi po glavi rojile podobe Maggie, Bernadette, Marilyn … Kuharica Mary je bila tudi … seks bomba! Jezus! Kamorkoli si jo pogledal, same obline. Večjih dojk še nisem videl nikoli nikjer. Ko mi je Marilyn prinesla buteljko in dejala, da tudi to časti hiša, sem pil kot že dolgo ne. Nikoli prej se nisem tako dobro počutil. Celo klavir sem igral, ko se je restavracija izpraznila. Maggie, Bernadette, Marilyn in Mary, ki so tudi same zvračale kozarce, so bile moja navdušena publika.

Bernadette me je na lastno pobudo pospremila do sobe. Pred sobo me je vprašala: »Lahko še kaj storim za vas?« Odkimal sem, ona pa je užaljeno dejala: »Kaj je narobe s teboj? Don't you like pussy?« Pussy? Kaj je že to? Aha, ljubkovalno ime za mačko. Odkimal sem. Zakaj neki me zdaj sprašuje, ali imam rad mačke? Ne, ne maram jih. Pogledala me je po mojem preveč razočarano in odšla. Kako minuto kasneje je pozvonil telefon. »Oprostite, mladi mož. Ste prepričani, da ne marate pussy?«

Bila je Maggie. Kaj so navalile s temi mačkami. »Yes, I am sure, I don't like cats. Ne, ne maram mačk. Zakaj me to sprašujete?« Zvonko se je nasmejala. »Pussy ni samo mačka. Pokazala vam bom pussy, če hočete. Mislim, da jih imate radi,« je dejala in se smejala. »Prav,« sem odgovoril, jezen, ker nisem vedel, da pussy ni samo mačka. V prejšnjem življenju sem rad vedel vse. Čez nekaj minut je bila v moji sobi.

Sedel sem na postelji, ko je stopila k meni. »Če hočete videti pussy, zamižite, mladi gospod,« je dejala. »Okej.« Samo dve, tri sekunde kasneje je ukazala, naj odprem oči: »Zdaj pa poglejte, tole je pussy.« Odprl sem oči in deset centimetrov pred očmi imel … pizdo. Velik trikotnik rdečih skodranih dlak. Nikakor nisem mogel odmakniti pogleda s te lepote. »This is pussy, or cunt, if you like, to je muca, ali pizda, če hočeš, mladi mož.« Rdečka me je očarala.

Z drhtečimi prsti sem se začel dotikati gostega rdečega krzna, kot bi imel pred seboj čudež. »Kaj je, mladenič, kaj še nikoli nisi videl pizde,« je dejala Maggie, me prijela za roko in jo potisnila v mednožje, vroče in meseno, si z njo drgnila sramje in obenem začela glasno stokati. »Tako, ah, tako, vidiš, oh, tako se to dela, tako božaš pussy. Vidiš, aj, uuuhh, imaš zdaj rad pussy?« Prste sem imel vse bolj vlažne. Iz Maggie so se cedili sokovi, topli in dišeči. »Jaz sem tebi pokazala pussy. Zdaj si ti na vrsti, da mi pokažeš … cocka.« Vedel sem, da cock ni samo petelin, ampak tudi kurac.

Tudi če ne bi vedel, bi hitro izvedel, saj ni čakala na to, da ji ga pokažem, ampak ga je sama osvobodila. »O, my God, poglej, poglej, kaj imaš tukaj zame. Rada imam točno takšne, lepe, velike, debele in trde kot kamen. Oh, kako rada imam batine. Pofukati me boš moral, veš, nabiti mi ga v pussy, vendar ti ga bom prej lizala in sesala, kot ti ga ni še nobena,« mi je govorila in mi ga šibala, kot bi ga imel samo jaz.

Ko ga je pol vtaknila v usta in so njene vlažne ustnice začele polzeti po njem ter se medtem s konicami prstov poigravala z modi, sem vedel, da bom hitro eksplodiral. Vseeno sem se, zaradi dobrega prvega vtisa, trudil vzdržati čim dalj. Čutila je mojo dilemo. »Kar daj, mladi mož, napolni mi usta, vse bom pogoltnila,« je dejala, ko ga je za trenutek potegnila iz ust. Ta stavek je bil preveč. Komaj je bil spet v toplih vlažnih ustih, že se je dodatno napel in eksplodiral. Maggie ga ni niti za trenutek izpustila iz ust, še vedno ga je sesala in božala, on pa se je vedel, kot da se ni zgodilo nič. Tudi ko so ga ustnice izpustile, je bil še vedno nabrekel.

»Yes, takšne imam najraje, takšne, ki kar naprej stojijo,« je momljala, me potisnila na posteljo in bila hipoma nad njim z razkrečenima nogama. »Daj, pobožaj mojo rdečo pussy, preden se nasadim, vroča je kot peč, topi se …« Vse to je bilo res. Razbeljeno sramje, ponosni velik štrleči klitoris, odprta, poplavljena in voljna vagina. »Dosti bo, dosti,« je dejala, zgrabila kurca, z njegovo glavico nekajkrat podrgnila po mednožju sem ter tja, jo nastavila na ustje vagine in se z enim samim sunkom nasadila, vse dokler ni njena sramna kost udarila v mojo. Pa to je bil šele prvi udar. Bila je kot elektrarna. »I will give you the best fuck you will ever get.«

Grozila mi je z najboljšim fukom in uresničila grožnjo. Jedri dojki sta ji poskakovali v ritmu divje ježe. Po dveh urah in petih položajih je elektrarni Betty zmanjkalo energije. Obležala je nasmejana. »Že dolgo se nisem tako pošteno nafukala,« je dejala. »Jaz bi še,« sem ji iskreno dejal. »Poglej, poglej, še pred nekaj urami ni vedel, kaj je pussy, zdaj pa mu je še ni dovolj,« je dejala, dvignila slušalko z nočne omarice in čez čas dejala vanjo:

»Bernadette, pomoč potrebujem.« Čez nekaj minut sem imel v rokah sobaričini božanski beli dojki in ji nabijal kurca v sočno povsem golo francosko pizdico, medtem ko je bila na vseh štirih pred menoj in šepetala »oui, oui« in »plus plus«, skratka, ugajalo ji je. Kako? Če sem fukal tudi z natakarico Marilyn in kuharico Mary? Pa kako! Marilyn se med fukanjem rada poljublja, ker jo to spominja na najstniška leta, vsaj tako pravi, Mary pa rada stoje, v kuhinji.

Konec je srečen.

V Sloveniji sem vse prodal in – kot solastnik – vložil denar v razširitev hotela, zaradi katere smo morali najti več osebja. Potem pa sem se nehal ukvarjati s financami in prevzel hotelsko kadrovsko politiko. Zato sem še vedno edini moški v hotelu, ki je moj osebni paradiž na zemlji. Zdaj je pusy, ne pa denar, v središču mojega življenja. Dokler nisem vedel, kaj je pussy, nisem vedel, kaj je življenje. Denar, da je sveta vladar? Lepo vas prosim, ne! Vladar sveta je ženskega spola. Pussy!

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Guido Argentini

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.