1. 9. 2020, 18:00 | Promocijska objava

WEBSI dan bo ponovno združil in navdušil ljubitelje digitala

Promocijsko gradivo

24. septembra bo v Festivalni dvorani v Ljubljani potekal WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja, na katerem bodo gostovali številni zanimivi strokovnjaki. Tradicionalno bo združil in navdušil ljubitelje digitala, ki spremljajo trende na tem področju in/ali jih postavljajo. Zvečer pa podelil nagrade letošnjim WEBSI Spletnim prvakom!

Organizatorji z velikim veseljem sporočajo, da kljub posebnim okoliščinam WEBSI dan 2020 nespremenjeno ostaja v Festivalni dvorani. S pozitivnim mnenjem NIJZ za izvedbo in upoštevanjem priporočil bodo naredili vse, da bo WEBSI dan varen za vse udeležence.

Zopet lahko pričakujete zanimive teme in izkušene govorce, ki bodo udeležence dogodka seznanili z aktualnim dogajanjem na področju digitalnega komuniciranja in kot vedno doslej v ospredje postavili uspešne slovenske primere in zgodbe.

Promocijsko gradivo

Žiga Vraničar iz agencije Renderspace bo preko študije primera izpostavil uspešnost data-lead vsebinskega marketinga, o kriznem komuniciranju v digitalni dobi pa bo spregovorila Brigita Zorec (Fraport Slovenija). Ali lahko viralnost načrtujemo in kako, bo pojasnil Jure Tovrljan, kreativni direktor iz agencije AV studio. Razvoj uporabniške izkušnje globalne uspešnice, aplikacije Speech Blubs iz Slovenije, pa bo predstavil Mitja Mavsar (Blub Blub Inc.).

Na dogodku ne bo manjkala niti digitalna ekipa Vala 202 – podkast Odbita do bita se bo namreč za eno popoldne preselil na WEBSI dan, kjer bosta Anže Tomić in Maruša Kerec z zanimivi gosti razpravljala o sodobnih tehnologijah ter jih kritično umestila v prostor in čas. Na okrogli mizi o novih generacijah, o novih trendih in kanalih pa bo z gosti debatirala moderatorka Karmen Mlinar (A1 Slovenija). O TikToku, Instagramu in še čem bo razpravljala z Aljo Horvat (ilustratorko), Luko Čižmekom (TikTok @lukainekipa), Žigo Kukovičem (TikTok @kuxala) ter s Petrom Kokaljem (Dunking Devils).

Promocijsko gradivo

O zoom generaciji in tem, kako je šele koronavirus prinesel digitalizacijo, o kateri smo špekulirali, bo spregovoril Vuk Ćosić, o omrežju 5G in priložnostih, ki nam jih prinaša,  pa bo razpravljal Simon Slonjšak, direktor Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.  Za konec pa bosta Rok Avbar in Nik Drozg iz Kina Šiška in predstavila spletno prezenco Kina Šiška, s poudarkom na rešitvah v času epidemije.

Tako dnevno kot večerno dogajanje bo vodil Boštjan Gorenc – Pižama.

Promocijsko gradivo

Na večerni podelitvi bo razkrito, kateri izmed kar 142 prijavljenih projektov so letošnji WEBSI Spletni prvaki, najboljši projekti na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. Udeleženci bodo tudi prvi lahko prelistali WEBSI dosje, ki arhivira najboljše digitalne rešitve v Sloveniji.

Več na www.websidan.si

Promocijsko gradivo