26. 7. 2023, 16:28 | Promocijska objava

Z ara Shoes udobno in modno v poletje in na razprodaje!

promocijska fotografija

Poletje je čas, ko so naše misli lahkotnejše in bolj sproščene, kar opazimo tudi na boljšem splošnem počutju, razigranosti, preživljanju časa s prijatelji in pripravljenostjo na raziskovanje novega. Na poletnem oddihu odkrivamo nove kotičke neznanih mest, uživamo v večernih sprehodih in udobna poletna obutev je tista, ki bo poskrbela, da se boste spominjali le dogodivščin, namesto žuljev, ki ste jih ob tem pridelali. 

Poletna obutev nam omogoča, da izrazimo svoj osebni stil in hkrati poskrbimo za udobje v toplejših mesecih. Med najbolj priljubljenimi poletnimi čevlji so:

Sandali. Lahki in zračni sandali so nedvomno nepogrešljiv kos obutve v poletnih mesecih. Ara Shoes jih ponuja v različnih slogih – klasičnih, elegantnih ali takšnih, s pisanimi in igrivimi detajli. Platforma ali rahlo privzdignjen podplat, izberemo tiste, ki najbolj ustrezajo našim potrebam, stilu in nenezadnje stopalom.
Natikači. Preprosti, a priljubljeni natikači so idealna izbira za vroče dni, saj nudijo udobje tudi nogam, ki so v poletnih dneh nagnjene k otekanju. 
Mokasini. Če iščemo nekaj bolj elegantnega, kar bi lahko kombinirali tudi k oblačilom, za malce bolj formalne priložnosti, so mokasini odlična izbira, ki nam dajejo šik videz, obenem pa nudijo udobje.
Lahke superge. Če poletne dni radi preživljate bolj aktivno, so modeli ara Shoes superg popolna izbira, saj ponujajo oporo in udobje med različnimi aktivnostmi, hkrati pa dihajo in zaradi bambusove podloge učinkovito absorbirajo in odvajajo vlago.

promocijska fotografija

Za sveža in zadovoljna stopala tudi poleti

S pravilno nego in higieno lahko podaljšamo življenjsko dobo naše poletne obutve ter poskrbimo za zdravje naših stopal. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pri tem v pomoč!

Redno čiščenje. Odstranjujte umazanijo, pesek in prah iz obutve, saj s tem preprečite nepotrebno obrabo materialov. Nenazadnje pa še tako udoben par čevljev ne bo več udoben, če bo v njih mivka.
Zračenje. Poletno obutev najpogosteje nosimo na boso nogo in zaradi neposrednega stika z vložkom čevlja se lahko hitro razvijejo neprijetne vonjave. Najpreprostejši nasvet je, da obutev vedno posušite in prezračite.
Pranje in vzdrževanje. Če je vaša poletna obutev pralna, jo redno perite v skladu z navodili proizvajalca, da ohranite njeno svežino. Ara Shoes tudi v svoji poletni kolekciji ponuja določene modele, ki imajo vložke, pralne na 30 stopinj.

Ugodne cene, a nakupujte preudarno

Ko pride čas razprodaj, je to idealni trenutek, da pomladimo svojo kolekcijo obutve. Razprodaje ponujajo odlične priložnosti za nakup ara Shoes obutve po znižanih cenah. Vendar pa je pomembno, da ostanemo odgovorni potrošniki in izberemo obutev, ki jo resnično potrebujemo, in ustreza tudi našim stopalom.

promocijska fotografija

Pri nakupovanju na razprodajah se prepričajmo, da:

Izberemo ustrezno velikost in širino. Udobnost je ključna, zato poskrbimo, da izberemo obutev, ki nam je popolnoma prav. Ara Shoes ponuja več izbire vsem tistim, ki imate širše ali ožje stopalo, saj lahko izbirate med različnimi širinami.
Preverimo kakovost. Čeprav so razprodaje čas ugodnih nakupov, ne smemo zanemariti kakovosti. Prepričajmo se, da je obutev dobro izdelana in narejena iz kakovostnih materialov.
Izberimo vsestranske kose. Razmislite o izbiri obutve, ki se dobro kombinira z vašo poletno garderobo in se prilega različnim priložnostim. Saj poznate to zgodbo – ugodno ste kupili par čevljev, a se ne podajo k nobeni obleki, zato skočite še do druge trgovine po nekaj kosov oblačil in torbico, ki se ujema s čevlji.
Upoštevamo trajnost. Razmislite o okoljskih vplivih izdelka in izberite obutev, ki je narejena na odgovoren način, in vas bo spremljala več sezon.

Sproščeno stopajte skozi poletje! S pravilno nego in nakupom ob pravem času boste še bolj uživali v modi, udobju in svežini svoje poletne obutve. Arino obutev najdete v Ara Shop prodajalnah v Ljubljani in Mariboru, trgovinah Mass, La Scarpa, Maximarket, Paprika in drugih po Sloveniji. Najnovejše trende spremljajte na naši uradni Facebook strani ara Shoes Slovenija.