A. B. | 11. 3. 2022, 11:16

Poglejte, kdo tokrat stoji za tožbo zoper Meghan Markle

Meghan Markle.

Profimedia

Meghan Markle je po poročanjih tujih medijev znova vpletena v družinske tožbe. Tokrat v povezavi s svetovno najbolj gledanim intervjujem s kraljevo družino vseh časov.

Meghan Markle je pred letom dni posnela odmeven intervju z eno največjih televizijskih ikon, Oprah Winfrey. Intervju je dvignil mnogo prahu, saj se je dotikal tudi razkritja zasebnih pogovorov kraljice Elizabete ter Meghaninega nesprejemanja kraljeve družine in njihovih družinskih odnosov. 

Nekdanja igralka Samantha Markle se je po letu dni odločila vložiti tožbo zoper polsestro.

Zvezdnico serije Suits oziroma Nepremagljivi dvojec obtožuje neresničnih izjav v navezavi na njun sestrski odnos. Namen tožbe se skriva v Meghanini izjavi o njunem odtujenem odnosu in odraščanju brez sestre. 

Samantha je v tožbi pojasnila, da si je sestra "ustvarila kariero s prodajo lažnih zgodbic," ki temeljijo na njunem izkrivljenem odnosu, pri tem pa največjo škodo povzročajo prav njej. 

Samantha Markle

Samantha Markle

Profimedia

Samantha Markle 

Samantha s tožbo zahteva 75.000 ameriških dolarjev, kar je približno 67.665 evrov, ob tem pa tudi poplačilo pravnih stroškov.

Meghan se na tožbo ni odzvala, njen odvetnik Michael Kump pa je za TMZ pojasnil: ”Obtožbe so brez prave podlage in povsem absurdne. Temu bomo posvečali kar se da malo pozornosti, saj si je niti ne zasluži.” 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol