17. 2. 2023, 14:36 | Promocijska objava

Za ultimativno konferenčno doživetje obišči inOrbit 2023

promocijska fotografija

Za najboljše doživetje s področja digitalnega marketinga v koledarju zabeleži 16. in 17. marec 2023 in rezerviraj morsko obarvan študijski oddih v Grand hotelu Bernardin.   

Kotizacijo po znižani ceni si zagotovi do 22.februarja.  

48 ur, < 30 predavateljev, 4 delavnice, 1 zabava

Deveta edicija konference inOrbit bo gostila prek 30 tujih in domačih predavateljev, štiri praktične delavnice in dve vertikali predavanj, eno s poudarkom na pridobivanju strateških znanj, drugo usmerjeno na poglabljanje strokovnega znanja. Govorili bomo o orodju GA4, tehnologiji Metaverse, sistemu Chat GPT, družbenem omrežju Tik-Tok in uporabi videa v marketingu. Ravnotežje bomo ulovili na popoldanskih druženjih in epski večerni zabavi.

Zvezdniški predavatelji

Orkestrski dirigent Itay Talgam, avtor uspešnice The Ignorant Maestro, je hkrati »dirigent ljudi«, ki o harmoničnem vodenju predava podjetjem iz seznama Fortune 500. Aaron Ross je avtor hita Predicatable Revenue, prodajne biblije Silicijeve doline in soavtor najboljše knjige na temo SaaS, From Impossible to Inevitable. Richard Shotton, strokovnjak za uporabo vedenjskih znanosti v marketingu, je zapisal uspešnico Choice factory, prevedeno v dvanajst jezikov. Tekstopiska in svetovalka za spletna mesta, Gill Andrews, bo spregovorila o njihovi preobrazbi v prefinjene lead-generating sisteme. O prihodnosti umetne inteligence v sklopu vsebinskega marketinga bo predavala Lexi Mills.

Spoznaj svoje pleme!

Govorimo tvoj jezik, poznamo tvojo preteklost in s tabo korakamo v živahno prihodnost. Pridi po novo bero znanja, preveri aktualne teme in skleni trdne partnerske in prijateljske vezi. Za še več izjemnih informacij obišči www.inorbit.si.