14. 2. 2020, 09:02 | Promocijska objava

Za valentinovo podarite doživetje

promocijski material
Za valentinovo podarite doživetje (foto: promocijski material)

Klasične ideje za valentinovo darilce, kot so šopek rož, bombonjera in nakit, so vedno odlične, tokrat pa smo za vas pripravili 5 idej za valentinovo doživetje v dvoje, ki bodo vašo boljšo polovico zagotovo navdušile.

Večerja presenečenja

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, zato je romantična večerja vedno odlična ideja. Mnoge restavracije za dan zaljubljenih pripravijo prav posebne menije in če rada dobro jesta, s takšnim darilom zagotovo ne boste zgrešili.

Smučarska karta

Če vaša boljša polovica obožuje smučanje ali bordanje, kupite dve karti in se odpravita na snežno valentinovo pustolovščino. Lahko se gresta tudi sankat! In kaj je bolj romantičnega, kot skodelica toplega čaja ali kozarec vina v romantični koči po koncu preganjanja po belih strminah.

Izlet v neznano

Presenetite svojo boljšo polovico s povabilom na izlet v neznano! Aktivnosti načrtujte glede na to, kaj imata oba rada – če sta strastna hribolazca, pojdita osvojit vrh, ki ga imata že dolgo časa na listi želja, lahko pa gresta na dnevni ali vikend izlet v kakšno mesto – do romantične Verone ali Dunaja ni daleč.

Vstopnica za koncert

Če obožujeta koncerte, kupite karto za vajino najljubšo skupino ali izvajalca. 1. marca bo imel v Areni Stožice koncert latino zvezdnik Maluma in sedaj je pravi čas, da kupite vstopnice, kajti za zaljubljene je prav posebna akcija – za Zeleni ring 2. kategorije je na voljo 100 paketov vstopnic 2 za 1 (kupiš eno, dobiš pa kar dve!). V Zelenem ringu 1. in 3. kategorije in Ložah pa je 15 % popust za nakup dveh ali več vstopnic.

promocijski material

Masaža v dvoje

Odlična ideja za prijetno doživetje v dvoje je tudi masaža za par, da se sprostita od napornih urnikov in vsakdanjih obveznosti. Poleg masaže se lahko odpravita tudi v kakšno savno ali pa morda na bazen.

V vsakem primeru pa ne pozabite na iskren in topel objem!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.