21. 2. 2008, 12:15 | Vir: Playboy

Zadenete luknjo?

Bor Dobrin
Zadenete luknjo? (foto: Bor Dobrin)

Tako smo spraševali udeležence našega prvega VIP golf turnirja, ki je potekal 18. junija na Kraljevem igrišču na Bledu. In? So jo zadeli, seveda.

Eminentna zasedba je igrala Texas scramble in zasedla celotno igrišče. 36 parov se je potilo in borilo za najprestižnejšo lovoriko med vsemi: letno naročnino na revijo Playboy in vikend z lepotcem – BMW serije 6. Igra je bila poštena in napeta, glavni cilj pa zabava. Zmagovalni par, Vasko Škapin in Andrej Marčič, se bosta tako vozila vsak s svojim BMW-jevim športnikom, Robert Kalcher in Leon Magdalenc bosta preizkušala BMW serije 5, Miran Babnik in Peter Ameršek pa BMW serije 3.

In to še ni vse! BMW serije 3 bi se srečnežu s pravim udarcem preselil domov! Izkupiček od prodanih žogic za tekmovanje v »hole in one« je šel v dobrodelne namene, toda BMW je na žalost ostal na odbijališču …

Za tiste, ki na turnirju niso igrali, smo pripravili malo šolo golfa in družabno tekmovanje, nagrade pa so prispevali Black & Decker, agencija TAO, Olympus in BriteSmile Center dr. Kovačiča, za lepši nasmeh.

Na Playboyevih zabavah seveda nikoli ne sme manjkati Jack Daniel’s, ki je tokrat poskrbel za dobro razpoloženje s svojim viskijem in z dragocenim darilom: repliko steklenice, iz leta 1904. Dražba steklenice je šla v dobrodelne namene, uspeh pa je bil odličen. Zraven Jacka sta žejo gasila še Coca Cola in Löwenbräu.

Skupaj smo za osnovno šolo Maksa Pečarja v Črnučah zbrali osebni računalnik s tiskalnikom in 100 tisočakov. Vsem, še posebej Marand Computers in Castrolu, se iskreno zahvaljujemo. Zahvala gre seveda tudi Damjanu Trevnu iz podjetja AFI 3, ki je turnir brezhibno organiziral.

Še ne igrate golfa? Kar začnite, naslednji Playboyev VIP turnir je za vogalom!

TEKST: Boštjan Jevšek

FOTO: Bor Dobrin

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.