8. 6. 2021, 14:26 | Promocijska objava

To je razlog, da gre Tari Zupančič vse gladko, ko se odpravi na dopust

Tara Zupančič

Vsi poznamo zagato, ko pred dopustom skrbno zlikamo svoja oblačila, na počitniški destinaciji pa so ta vsa pomečkana in neugledna ... Obstajajo načini zlaganja, ki to težavo omilijo, Tara pa jo odpravi na svoj način, ki ga je delila z nami.

Verjetno že poznate praktično metodo zvijanja oblačil v rolo, preden jih zložite v kovček. Poznajo jo predvsem stevardese in je resnično odlična rešitev, če želite, da na cilju oblačila niso videti kot neugledne zmečkanine. Če jih na tesno zvijete v role oziroma zvitke, to zmanjšuje gubanje in mečkanje. Še vedno pa se temu ne boste mogli v celoti izogniti.

Tara Zupančič je zato bolj kot (samo) s to metodo zadovoljna z odločitvijo za Philipsov priročni parni likalnik Steam & Go, ki ga vzame s seboj na vsak izlet, tako zaseben kot posloven, saj lahko z njim v hipu poskrbi za hitro in enostavno osvežitev pomečkanih oblačil.

Tara Zupančič

Steam & Go s paro v trenutku pogladi vse gube, poleg tega pa poskrbi še za absolutno čistočo oblačil, saj s paro pobijete tudi 99,9 % bakterij.

Vse njegove prednosti:

→ Likalnik je hiter in enostaven za uporabo (likalne deske ne potrebujete).

→ Oblačila so s paro zglajena brez kakršnegakoli napora.

→ Para pobije tudi do 99,9 % bakterij.

→ Uporabite ga lahko vodoravno (leže na postelji) ali navpično (recimo na obešalniku na vratih ali stojalu).

→ Nedvomno je nadvse priročen za potovanja.

→ Osvežuje in odstranjuje neprijetne vonjave.

→ Poskrbi, da se v njem ne nabira vodni kamen (tehnologija Quick Calc Release).

Philips
Odločitev zanj je vsekakor prava, sploh če veliko potujete ali imate veliko službenih sestankov in dogodkov, na katerih morate nositi brezhibna oblačila.

Še več o Philipsovih ročnih parnih likalnikih preberite TU.

FOTOGRAFIJE TARA ZUPANČIČ IN PHILIPS