R.S. | 1. 3. 2024, 20:22

Žan Mahnič prvič postal očka: otroku sta z ženo dala kar dve imeni (FOTO)

Bobo

Poslanec SDS je v sedmih nebesih. 

Žan Mahnič, poslanec SDS, je postal očka. Razveselil se je sina, ki sta ga z ženo Katjo Mahnič poimenovala Filip Aleksander. Veselo novico je politik delil na družbenih omrežjih. "Dobrodošel med nami, Filip Aleksander! Z ženo sva se prejšnji teden razveselila rojstva sina. Z mamico se odlično počutita in vas vsi skupaj lepo pozdravljamo. Bog ga živi," je zapisal 34-letnik. Par se je spoznal v stranki SDS, svojo ljubezen pa sta leta 2021 okronala s poroko. 

V središču pozornosti zaradi Goloba in Gabrove

Mahnič se je konec leta 2023 znašel v medijih zaradi svojega ostrega jezika. Predsedniku vlade Robertu Golobu je takrat javno očital, da zaradi Tine Gaber ne opravlja dobro svojega dela. Konec oktobra je Goloba prosil za seznam janšistov, ki jih morajo zamenjati v Policiji, odgovor pa je dobil šele v sredini decembra. 

"25. oktobra sem na predsednika vlade naslovil prošnjo, da mi pošlje seznam janšistov, ki jih je potrebno zamenjati v Policiji. Odgovor sem prejel 14. decembra. To je več kot 30 dni. Povsem razumem, če fant pri 56 letih dobi mlado punco, da nima veliko časa. Vendar gre za predsednika vlade, svojo dolžnost mora opravljati," je povedal Mahnič na seji državnega zbora. Urška Klakočar Zupančič je bila nad besedami Mahniča ogorčena in mu izrekla opomin. 

@odkritaslovenija Žan Mahnič premieru Golobu: "Razumem vas, vendar zresnite se!" #slovenija #robertgolob ♬ Wicked Ways - Paul Lock

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol