27. 4. 2019, 13:30 | Vir: STA

Zbil pešca in pobegnil s kraja nesreče, 72-letnik podlegel poškodbam

profimedia

V petek malo pred polnočjo je v Hudem Kotu neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi pešcu nudil pomoč. Pešec je na kraju nesreče zaradi poškodb umrl, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Po do zdaj zbranih obvestilih kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. V nepreglednem ovinku približno kilometer pred Ribnico na Pohorju je vanj trčil neznani voznik, ki je s kraja nesreče pobegnil.

Vozilo za zdaj še neznanega voznika je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano ima lahko ima tudi desno stransko ogledalo.

Policija poziva voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, da se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113.

Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo, pa prosijo, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600 ali na številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.