24. 8. 2022, 15:18 | Promocijska objava

Želite še malo podaljšati dopust? S tem telefonom boste lahko opravili vse in preživeli prosto popoldne na plaži

promocijska fotografija

Galaxy Z Fold4 je najzmogljivejši zložljiv pametni telefon podjetja Samsung doslej. Njegove funkcionalnosti so izjemne ne glede na to, ali je odprt, zaprt ali v načinu Flex

Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Telefon navdušuje tudi z izjemnim 19,3-centimeterskim glavnim zaslonom, ki je svetlejši in ima frekvenco osveževanja 120 HZ, kar bo navdušilo predvsem tiste, ki na telefonu radi igrajo igre, saj bodo te tekle gladko in hitro. Ker je ta telefon res pisarna v malem, lahko brez slabe vesti za kak dan ali dva podaljšate dopust in z njim opravite vse potrebno, da delovne obveznosti ne bodo trpele. 

Ne boste mogli verjeti, kaj vse zmore!

Že njegov predhodnik je veljal za večopravilno zver, a Galaxy Z Fold4 ponuja še dodatne izboljšave. Večopravilnost je sedaj enostavnejša kot kdajkoli prej, zato lahko iz katerekoli lokacije opravite še več dela hkrati. Opravilna vrstica je njegovo skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Tako ste lahko hkrati na videoklicu, si delate zapiske in pokukate zadnji email, ki je pravkar prišel.

Enostavnejše pisanje besedil ali odgovarjanje na elektronsko pošto bo omogočal razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Tipke nazaj ne boste več potrebovali, saj bodo vsa okna kar na zaslonu. Telefon optimizira aplikacije s pomočjo One UI, ki vam ponudi menije in še več ob enem pogledu. Za tiste, ki še vedno radi kaj zapišete na roko pa je tu še izboljšana izkušnja S Pen pisala, ki daje izjemen občutek pisanja po pravem papirju.

promocijska fotografija

Prikaz vsebin na zaslonu je neverjeten

Vsebina, ki jo gledate na velikem in svetlejšem glavnem zaslonu, je s prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz in manj vidno kamero pod zaslonom (UDC) z novo razpršeno razporeditvijo podpikslov, še bolj poglobljena in razločna. Priljubljene aplikacije družbenih medijev, kot je Facebook, so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu in tako bo njihov ogled še prijetnejši. Ko telefon uporabljate za predvajanje serij ali filmov jih glejte prostoročno z načinom Flex in se resnično sprostite po napornem dnevu. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko uporabljate napravo, ne da bi motili vsebino, z novo ploščico na dotik v načinu Flex, ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, ko je naprava v načinu Flex. 

Tudi fotografije in videoposnetki vas bodo navdušili

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Načini Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost snemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom, in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči. 

promocijska fotografija

Trden in odporen

Galaxy Z Fold4 in pripadajoči stoječi ovitek s pisalom S Pen sta na voljo v prefinjenih barvah, ki vključujejo sivo-zeleno, bež in fantomsko črno. Z okvirjem iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu je tudi najtrdnejša zložljiva naprava doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev.

Poleg tega pa je tudi vodoodporen. Dopolnite vrhunsko izkušnjo še s slušalkami Galaxy Buds2 Pro, ki se ponašajo z najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej brez strahu pred obračanjem in padanjem iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo skupaj z Možnostjo aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa. 

Posebne ugodnosti za vse prednaročnike

Vse, ki bodo prednaročili Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4, bodo prejeli eno leto brezplačne storitve Samsung Care+, ki zagotavlja zaščito pred padci ali razpokami zaslona s strokovno podporo Samsung.

Uporabniki lahko do 25. avgusta 2022 izkoristijo še popust v višini 200,00 EUR ob nakupu pametnega telefona Samsung Galaxy Z Fold4 oziroma 150,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Imajo pa tudi možnost pridobitve dodatnega popusta v primeru vračila stare mobilne naprave.

promocijska fotografija

Vsi, ki bodo v obdobju od 10. avgusta do 25. avgusta 2022 ali do odprodaje zalog kupili slušalke Galaxy Buds2 Pro so upravičeni do Samsung brezžičnega polnilnika.Več informacij o aktualnih ponudbah je na voljo na spletnem mestu: https://www.samsung.com/si/offer/ 

promocijska fotografija

Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/, o modelu Z Fold4 pa na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-fold4/