12. 11. 2007, 11:10 | Vir: Playboy

Življenje a la Hef

Arny Freytag

Zakaj si ne bi v mestu greha privoščili pregrešno dragih užitkov? Ker ni denarja? Ah, pustimo te malenkosti in se sprehodimo po 836 kvadratih lukuza!

Razkošju v dveh nadstropjih se reče Hugh Hefner Sky Villa in tiči v 34. štuku Palms Casino Resort Fantasy Towerja. Ta mini inkarnacija Playboyevega dvorca se je odprla hkrati s Playboy Clubom, prvim po 20 letih. In oboje se je zgodilo pred nedavnim. Po koliko so vstopnice, vas zanima? 35 tisoč dolarjev na noč. Že računate?

Takole je (lahko) videti, preden se zabava preseli nadstropje više. Gola koža je opcijska (hej, morda tudi stvar doplačila, pač po željah), ostalo je vključeno v ceno. Tudi tale kavč na sliki levo, ki morda res ne daje takega videza, a je v njem dovolj prostora za dva.

Če odmislite lepi parček, se pred vami, ko vstopite v svoje kraljestvo za eno noč, nariše nekaj takega (levo): pa naj vam čeljust ne pade na tla, marmor je trd! Stekleno dvigalo, medijska soba s tremi plazma teveji, odlično založen bar iz nerjavečega jekla s površino iz rdečega stekla, kuhinja, elegantna obedovalnica ...

Savna v zgornjem nadstropju je dovolj velika za vas in še šest vaših najljubših plejmejtk. Lahko je zelo zelo zelo vroče! Bi potem še masažo? Ni problema: soba za take reči – z mizo vred, seveda – je zraven! In kopalnica, v kateri bo tudi telo vašega dekleta, ki ima nedvomno zlato srce, zasijalo v zlatu.

Bolj ko se zabava bliža vrelišču, teže boste na gostih obdržali oblačila. Sploh ob bazenu, kot je tale (levo), saj se pod milim nebom razteza kar slabih pet metrov nad Las Vegas! Čudovito in drzno. Ne recite, da vas nismo opozorili! In potem? Čaka vas spalnica, v njej pa vrtljiva okrogla postelja, kakršno je imel nekoč v svojem čikaškem domovanju sam veliki Hef! Premer vas zanima? Bo dva metra in pol dovolj? Če vas bo preveč za eno posteljo, je tu še rezerva: jacuzzi za šest v spalnici, soba za goste in kavč na otočku iz črnega marmorja sredi bazenčka, ki poleg romantične osvetljave premore še miniaturen slap ...

TEKST: B. B.

FOTO: Arny Freytag