13. 7. 2020, 12:00 | Promocijska objava

To sta 2 TOP lokaciji za aktiven poletni oddih (ne glede na vreme!)

FOTO: arhiv Terme Krka

Včasih nam na dopustu rado ponagaja vreme. Z izbiro teh lokacij in nastanitev vam za to ne bo treba skrbeti ... 👇

Če spadate med ljubitelje dinamičnega in aktivnega oddiha, boste navdušeni nad našimi predlogi, kjer lahko koristite tudi turistične bone. Izberite le najboljše zase in svoje najbližje - z udobno štirizvezdnično nastanitvijo, vrhunsko kulinariko in termalnim razvajanjem.

Dinamičen oddih sredi narave

Ste za oddih ob reki Krki? Izberite povsem prenovljen hotel Šport, kjer najdete termalni bazen, savne, ekološki vrt, pustolovski park, športna igrišča in restavracijo ter razgledne pohodniške in kolesarske poti. V neposredni soseščini lahko obiščete grad Otočec, ki ga radi imenujejo dragulj dolenjskega turizma, osvežite pa se lahko tudi v naravnih kopališčih reke Krke.

Ob rezervaciji vikend programa Predani strastem si lahko v hotelu Šport brezplačno izposodite tudi kolesa.

Aktivnosti ne glede na vreme torej ne manjka, saj se boste lahko med poletno nevihto umaknili v sproščen ambient prenovljenega hotela, ki na nagajiv način spodbuja k aktivnemu življenjskemu slogu.

Razbremenite se v odmaknjenih termah

V osrčju narave in obdani z dvema termalnima kopališčema se v Termah Šmarješke Toplice, ki so odmaknjene od stresnega vsakdana, prepustite edinstvenim programom za krepitev zdravja, vrhunski kulinariki iz lokalne ekološke pridelave ter številnim aktivnostim.

Oddih si popestrite s programom ImmunoRebalace za povečanje odpornosti in razbremenitev telesa.

V Termah Šmarješke Toplice pa lahko svoj dopust dopolnite tudi v Vitarium Spa & Clinique wellness centru s tretmaji za hujšanje in razstrupljanje, poleg tega pa se lahko prepustite rokam izvrstnih maserjev in romantičnim kopelim.

Obe počitniški točki odlikujejo visoki standardi zagotavljanja kakovosti, varnosti in zdravja. Prepustite se počitniškim doživetjem in svojo destinacijo izberite na www.terme-krka.si.

Foto: Tomo Jeseničnik, arhiv Terme Krka

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.