McDrama na Twiterju: policistka se je zjokala, ker ni dobila mafina!

McMuffin

18. 6. 2020, 15:04 | Odnosi in psihologija | Piše: N.Z.

              McDrama na Twiterju: policistka se je zjokala, ker ni dobila mafina! (foto: profimedia) profimedia

Jok policistke na Twitterju, ker v McDrive ni (takoj) dobila vsega, kar je naročila, se ni dobro končal!

Vse skupaj se je začelo, ko se je v kamero svojega mobilnega telefona razjokala mlada policistka potem, ker je v papirnati vrečki McDonaldsa manjkalo nekaj artiklov.

Policistka, za katero je zdaj že znano, da ji je ime Stacey, je sledilcem na Twitterju povedala, da je svoj McMuffin meni s kavo naročila v naprej, nato pa na poti iz nočne službe domov le še skočila do McDonaldsa v Richmond Hillu.

»Bila sem na poti iz službe, ko sem se zapeljala še do okenca McDonaldsa, da bi dvignila svoje naročilo. Izdali so mi račun, nato pa sem se pomaknila do naslednjega okenca, da bi tam dobila naročeno hrano. In potem sem čakala. In čakala. In čakala.

In potem je dekle le prišlo k okencu in me vprašalo, kakšno je bilo moje naročilo. Ponovila sem ji naročilo za hrano in kavo, pa me je prosila, če se lahko parkiram, ker moje naročilo še ni pripravljeno. Šlo je za navaden angleški mafin, krompirjevo polpeto in kavo.«

Potem je policistka očitno morala še malo počakati (kar v jutranjih urah zajtrkov ni nekaj nenavadnega), zato ji je uslužbenka McDonaldsa najprej prinesla kavo, ki jo je naročila, ne pa tudi hrano, ki očitno še ni bila pripravljena. In prav tu se začne zgodba zapletati.

»Pa sem ji rekla … rekla sem ji: ’Ne trudite se s hrano, ker sem zdaj preveč nervozna, da bi jo sploh lahko jedla.’ Očitno ni pomembno, koliko ur sem bila pokonci, ni pomembno, kaj vse sem naredila za druge – ta trenutek sem preveč nervozna, da bi zaužila McDonaldsovo hrano, ki jo šele pripravljajo.«

In na tem mestu se je policistka Stacey zlomila v krokodilje solze.

»Ne vem, kaj je z ljudmi dandanes, ampak lepo vas prosim, vsaj malo nam dajte dihati … ne vem, če lahko sploh še kaj prenesem.«

Stacey svoj video konča z nagovorom, naj se v ljudeh vendarle ’prebudi srce’ in naj vendarle, ko vidijo policista, temu vedno rečejo ’Hvala!’, saj se po njenih opažanjih zadnje čase to enostavno ne dogaja več.

Ko je njen video zaokrožil po spletu, se je začelo.

Ljudem enostavno ni bilo jasno, zakaj se mlada policistka tako zelo razburja. Manjkalo ni niti pripomb na račun smrti Georgea Floyda, ki je pred tedni umrl v nasilni policijski aretaciji. Spraševali so se, ali je morda policistka v (po njenem) predolgem čakanju na mafin videla zaroto zoper njo in vse policiste? Ali pa je vendarle šlo zgolj za nesporazum.

Kakor koli že, Twitter je eksplodiral.

Nekateri so se odkrito norčevali iz pretirane reakcije policistke …

Druge je skrbelo, če morda niso orožja dali v roke napačni osebi …

Šalam ni bilo ne konca ne kraja …

Oglasili so se celo iz policijske postaje Richmond Hilla, da bi povedali, da Stacey ni v službi pri njih, temveč v neki drugi agenciji, ki pa so jo o 'zaskrbljujočem' videu že obvestili.

Je tale novica še koga zlakotnila?