Napoved za APRIL: Vsa naša prepričanja & vrednote bodo testirani

1. 4. 2020, 10:09 | Odnosi in psihologija

              Napoved za APRIL: Vsa naša prepričanja & vrednote bodo testirani (foto: pixabay) pixabay

Napoved za mesec april, ki jo je zapisala numerologinja Lili Sorum. 

Leto 2020 je obdobje nihanja iz ene skrajnosti v drugo, zato nas nenadni preobrati, tako pozitivni kot negativni ne smejo presenetiti... Pa nas vseeno bodo. Aprila na nas vpliva število 8, ki pa vsemu temu dodajo posebno intenziteto. Govorimo o času notranje moči, manifestiranja in izbruhov ega!

Zaradi močnih nihanj v energiji in preobratov, bo marsikdo v tem času pokazal pravi obraz, tudi človeštvo samo.

Število 2 simbolizira povezovanje, sočutje in pa komunikacijo, zato lahko pričakujemo več podpore ali ravno obratno, popolno nesočutje in egoizem. Sebične tendence se bodo v tem času rade zakrinkale v izgovore tipa ''ne morem drugače'', ''nič ni možno storiti'', ''bog je najprej sebi brado ustvaril''... Vsak izmed nas ima vsak dan možnost pomagati šibkejšim, pa naj gre za otroke, starejše, manjšine, ogrožene ali pa živali in naravo.

Ne pozabimo tudi nase: vedno imamo možnost pogledati tiste dele sebe, kateri nam niso všeč, kateri še vedno bolijo ali nas jezijo in delati na sebi.

Tekom leta pričakujmo oba ekstrema, zdaj še intenzivneje

Aprila (in septembra) bodo ekstremi še bolj občutni. Težko ozko napovemo, kaj se bo dogajalo, a vse nas bo na tak ali drugačen način postavilo na glavo. Vsa naša prepričanja in vrednote bodo testirani. Seveda menimo, da delamo dobro in ravnamo prav, a temu je težko vedno tako. Zdaj je čas povratnih informacij, ogledal in pa tudi razočaranj nad seboj.

Vedno imamo možnost biti boljši človek

Življenje se nikoli ne ustavi, zato ne zaspimo na preteklih lovorikah. To, da ste leta nazaj nekomu pomagali, še ne pomeni, da ste 'mati Tereza'. In dodajmo: pomoč drugim naj bi bila samoumevna, za to v resnici ne potrebujemo pohvale. Če nekaj počnemo iz srca, je že samo to, da smo lahko pomagali, dovolj velika nagrada. ne čakajmo, da nas prosijo za pomoč - poiščimo situacije in tiste, ki so pomoči potrebni.

Hitreje manifestiramo kot sicer, zato se osredotočajmo na ljubezen, luč in pozitivno

Samo mi smo odgovorni za svoje misli in prepričanja ter lastne odzive in nihče drug. Vsi imamo svojo mejo, pri kateri nam ''poči film'', če po domače povemo - a še vedno smo za to sami odgovorni. Bodite modri in ''pozitivno preračunljivi'' - že zjutraj pričnite dan s pozitivno mislijo. Bodite pozorni na strah, jezo in na negativne vibracije. Ko se pojavijo, jih ozavestite, nato pa preusmerite energijo v bolj pozitivne vode. Vi izbirate svoje misli, ne one vas.

Kadar smo v skrbeh, nižamo svojo vibracijo. Seveda nas vse skrbijo izzivi, a pomembno je, da se osredotočamo na tisto dobro, ki nas obdaja. Zavedati se je potrebno, da v tem času hitreje manifestiramo - tudi tisto, česar si ne želimo. Strah doživljamo kot resničen, zato hitro prikličemo ravno tisti scenarij, kateremu se želimo izogniti. Zato bodite še posebno pozorni na to, o čem razmišljate ter čemu namenjate pozornost.

Ozaveščamo strah iz preteklosti, prednikov in preteklih življenj

Stopamo v čas pogleda nazaj, v preteklost, ki naj bi nas podučil, kako bolje izbirati danes za prihodnost. Število 4 (april je četrti mesec) povezujemo s predniki, z zemljo in pa s fizičnim telesom, tudi zdravjem. Možni so izbruhi bolezni in pa simptomi, za katere smo morda menili, da so stvar preteklosti. Na duhovni ravni govorimo o času, ko smo močneje povezani s svojimi predniki in prejšnjimi življenji, zato bi se lahko pojavili občutki, misli in tudi strah, ki bo nenavaden, ali pa se ne bo zdel nam lasten. Ozavestimo, predelajmo nauk in pojdimo prihodnosti naprej. Ne vdajajte se spominom, predvsem, če vas polnijo z žalostjo. Znova opozarjam: manifestiramo močneje in za dalj časa kot sicer.

Kaj se dogaja na osebni ravni

Naše vrednote, načela, prepričanja in pa vse, česar se bojimo, bodo v ospredju. Same situacije nas bodo v praksi preskušale ali smo mož beseda, ali smo sočutni, se sploh ozremo po drugih in kako dojemamo sebe. Kot večkrat povedano: lahko gre v katerikoli smeri, v katerikoli ekstrem, tudi v oba naenkrat.

Ne bojmo se izzivov pred nami. Še kaj hujšega smo prestali, ni res? Ohranjajte pozitiven pogled nase, na svet, na prihodnost. Ko pridejo težki trenutki, si vzemite čas za sebe in počnite tisto, kar vas krepi in vam pomaga. Spomnite se, da vas zagotovo še veliko (ali pa vsaj nekaj) lepega čaka. Naj bo to čas, ko spoznavamo predvsem sami sebe. 

Vse dobro vam želim,

Lili Sorum