A. B. | 9. 1. 2023, 10:10 | Vir: Sensa

11. januarja nas čaka pomembna (energijska) prelomnica

Profimedia

V leto 2023 stopamo pod vplivom retrogradnega Merkurja in vpliva števila 7. Čas je, da pogledamo vase, v preteklost in svojo podzavest. Pred nami so dnevi prepoznavanja strahu in poguma ter predvsem želje po novih izkušnjah. 

Prvi dnevi januarja bodo v nas prebudili nekaj nostalgije - obenem pa to, da določenih zadev ne želimo več v svojem življenju. Po 11. januarju se bo v vaših življenjih zgodila pomembna prelomnica in prvi korak v drugačnost. Tokratno vsebino je za vas pripravila vedeževalka Lili Sorum. 

11. januar: prelomnica 

Če potrebujete več korajže, več drznosti, več zagona, je to popoln dan za prvi korak v neznano. Število 1 simbolizira napredek, zato na ta dan ne premlevajte preteklosti, ne dajajte še ene priložnosti, ne upajte na čudež, ampak storite korak naprej v smeri napredka, četudi bi to pomenilo, da boste na to pot stopili sami.

Ne bojte se biti neodvisni in samostojni. 

Januar je mesec odločnosti

Obdajajo nas intenzivne energije, ki v nas prebujajo več odločnosti v doseganju pravičnosti in dvigu kakovosti samega življenja in nas kot posameznika. To bo rdeča nit celotnega leta.

Vse manj strpnosti bo za hudobije, laži, negativno in nizko energijo. Opazili bomo, da nam družba določenih oseb ne ustreza več in večinoma bodo to osebe, ki izhajajo iz strahu, jeze ter nevoščljivosti. Ne bo nam več prijala družba oseb, ki so na drugačni energijski ravni.

To energijo uporabite za jasen seznam želja in ciljev. Namreč, imeli bomo bolj jasne misli, posledično bo lažje tudi odločanje, kaj si in česa si ne želimo.  

Celoten mesec bo izvrsten za razstrupljanje telesa in uma. Posledično seveda tudi dviga kakovosti življenja in nas, kar pomeni lažji napredek v osebnostni in duhovni rasti.

Čas za kreativnost na energijski ravni

Opazili bomo več kreativnosti, a na drugačen način. Energija leta 2022 je še vedno prisotna, zato se lahko do sredine meseca še vedno pojavijo bolj čustveni trenutki. Zdelo bi se lahko, da se čustva bojujejo proti razumu.

Profimedia

Celotno leto bomo postavljeni pod preizkuse naše lastne integritete, zato izbirajmo pot resnice, korektnosti in miru. Izbirajmo pravo, in ne lahko pot. Živeti ne moremo tujega življenja, stopamo pa lahko po tuji poti. Tako sebe izgubimo. Dogodki tega meseca bi nam lahko ponudili ogledalo, kje – kdaj – kako sebe ne živimo v polni meri. To ni kritika, to je le nežen opomnik, da vas čaka še veliko lepega. Pot do tja pa vodi po poti izzivov osebne, duhovne in čustvene zrelosti.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord