26. 7. 2020, 06:00 | Vir: Govori.se

17 osebnostnih lastnosti partnerjev za močne in odločne ženske

profimedia
17 osebnostnih lastnosti partnerjev za močne in odločne ženske (foto: profimedia)

Sleherno ljubezensko razmerje terja veliko truda, da se vzpostavi za oba sprejemljiv odnos. Ko je v zvezo vpletena po značaju močna in odločna osebnost, je naloga še zahtevnejša.

Odločne pripadnice nežnejšega spola pri moških lahko vzbujajo strah, a se ženskam vseeno ni treba bati, da ne bi našle ustreznega partnerja. Veliko moških je dovolj samozavestnih, da znajo vzpostaviti uspešno in trdno zvezo z odločno žensko in si take partnerice tudi želijo. A za takšno razmerje morajo imeti določene lastnosti.

Če spadate v skupino alfa žensk, bodite pri izbiri pozorni, da bo imel vaš izbranec potrebne značajske poteze.

Oglejte si seznam lastnosti, ki naj bi jih imel vaš partner.

1. Smisel za šalo

Enako kot vi je dovolj samozavesten, da ne bo nobeden od vaju ob kakšni šaljivi pripombi užaljen.

2. Izziv za razmišljanje

Ko vas s pogovorom skuša čim bolje spoznati, zastavljena vprašanja tudi vas izzovejo k poglobljenemu razmišljanju o sebi.

3. Ne pozna besede ljubosumnost

Ve, da ste navezani na prijatelje in da vam druženje z njimi veliko pomeni. Dovolj ga je v hlačah, da lahko sprejme vašo zasebnost.

4. Njegova zasebnost

Medtem ko podpira vaša prizadevanja, vzporedno sledi tudi svojim težnjam.

5. Skrivnosti so na varnem

V partnerski zvezi se vedno naberejo skrivnosti, ki niso za vsa ušesa. Vaše skrivnosti so na varnem, sopotnik jih bo zadržal zase in jih ne bo razglabljal z drugimi.

6. Potrebna distanca

Ko imate slab dan, se zaveda, da potrebujete mir. Ne sili v vas in vam ne vzbuja občutka krivde, ker ste nejevoljni, žalostni ali jezni. Daje vam dovolj prostora in časa, da prebrodite slabo obdobje in na svoj način razrešite težave.

7. Kar reče, to misli

Če reče, da vas ljubi, to tudi misli. Če reče, da mu je žal, mu je res žal. Moški, ki hoče ustvariti trdno zvezo z alfa žensko, se zaveda, da je treba reči, kar misliš in misliti, kar rečeš. Brez resnicoljubnosti zveza ne bo trajna.

8. Dvosmerna enakost

Ne povzdiguje vas na piedestal in vas neskončno obožuje, a vas tudi ne tišči v svojo senco. Jemlje vas kot sebi enako in isto pričakuje od vas.

9. Rad deli doživljaje

Z veseljem deli z vami doživete in zanj pomembne dogodke, želi vas spoznati tudi s starši. Rad potuje in spoznava svet z vami, uživa v vaši družbi ob nedeljskem zajtrku in jutranjem časniku. Ne skriva, da ste pomemben del njegovega življenja.

10. Zna vas nasmejati

Četudi gre vse narobe, vam zna izrisati nasmeh na obraz. Zaveda se, da to potrebujete.

11. Pove vam, ko ga polomite

Pravi partner odločni ženski pove, da je naredila napako, ne da bi se bal posledic. V pravo razmerje je vključeno zaupanje, zavedanje, da vam partner želi le najboljše. Včasih to pomeni tudi na glas izrečeno neprijetno resnico.

12. Podpora v težkih trenutkih

Ko ste žalostni ali imate težave v službi, vam pomaga, da se znova postavite na noge. Izpostavil bo vašo moč in sposobnosti, dopovedal vam bo, da ste zmožni doseči vse, česar se lotite.

13. Prepusti vam središče pozornosti

Na zabavi se brez težav umakne v ozadje in vam prepusti središčni prostor. Dobro ve, da bosta po zabavi šla skupaj domov in se mu v družbi ni treba boriti za vašo pozornost.

14. Ne spregleda pomembnih stvari

Morda je bolj tihe narave, a vedno si vzame čas za pogovor o pomembnih stvareh.

15. Ne mara prepirov

Zveza z močno alfa osebnostjo terja presojo, kdaj je čas za bitko. Partner ve, kdaj naj začne pogovor o določeni temi in kdaj je bolje kakšno manj pomembno zadevo spregledati.

16. Je sanjač kot vi

Čeprav je zadovoljen s svojim življenjem, ga ni strah priznati, da želi več. Prihodnost si bosta ustvarila skupaj.

17. Zna dajati in sprejemati

Tudi moški so radi slišani. Četudi vas bo ure in ure poslušal, ne pozabite, da si od časa do časa želi vaše uho. Obojestransko spoštovanje je ključ uspešne zveze, še zlasti ko je v razmerju alfa osebnost.

Vir: HackSpirit

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.