N. V. | 23. 7. 2022, 21:00

5 znakov, da bo slab v postelji

Profimedia

Od moških se pričakuje, da pritiskajo na prave gumbe, vedo, kako deluje žensko telo, in se trudijo, da niso sebični.

Na žalost jih veliko teh stvari ne zna ali, kar je še huje, nekateri tega preprosto nočejo početi, ker so osredotočeni le nase.

In takšni moški zagotovo niso vredni vašega časa. Zaslužite si nekoga, ki zna zadovoljiti žensko v postelji in je pripravljen sodelovati, namesto da vas razočara s svojo nezrelostjo ali sebičnostjo.

Da bi vam pomagali razlikovati med tistimi, ki so vredni in tistimi, ki niso, je tukaj seznam 5 znakov, ki kažejo, da bo slab v postelji in da morate dvakrat premisliti, preden vajin odnos dvignete na višjo raven!

1. Potrebuje celo večnost, da naredi prvi korak

Še preden sta začela hoditi, je potreboval veliko časa, da se je začel ukvarjati z vami, čeprav ste mu dajali jasne znake, da ste zainteresirani. Se situacija do zdaj ni spremenila?

Profimedia

Ne glede na to, ali se z vami drži za roke, vas poljublja in podobno, vedno potrebuje večnost, da naredi korak. Če je tako, obstaja velika verjetnost, da bo iste scenarije ponovil tudi v spalnici.

2. Izogiba se očesnemu stiku

Ali ima težave z gledanjem v oči, ko govori z vami? Če se izogiba očesnemu stiku, pomeni, da ima težave z zaupanjem.

Profimedia

Natančneje, ni dovolj samozavesten, da bi med pogovorom pogledal v oči, kaj šele, da bi počel kaj bolj intimnega, ko gre za spalnico.

3. Ima trdo hojo

Da, tudi način hoje je povezan z njegovo uspešnostjo v postelji. Če ima vaš fant trdo hojo (v mislih imamo nelahkotno hojo, ko posameznik nekako 'zabija' noge v tla) to pomeni, da se v svojem telesu res ne počuti dobro, kar pomeni, da ne bo tako dober v postelji.

Profimedia

Toda, nasprotno, če ima ritmično hojo, to pomeni, da bo v postelji odličen, saj obvladuje svoje telo in očitno se počuti samozavestnega.

4. Hvali se s svojimi 'spretnostmi' v spalnici

Ne pozabite, da tisti, ki se res imajo s čim pohvaliti, ne čutijo potrebe po tem, da se. Če nikoli ne zamudi priložnosti, da bi vam povedal, kako neverjeten je v postelji, vedite, da to verjetno sploh ni res. Samo zaradi negotovosti vam prodaja laži v upanju, da mu boste verjeli.

Profimedia

5. Ni pripravljen poskusiti ničesar novega

Če fant ni pripravljen razširiti svojih obzorij in poskusiti nekaj novega z vami, to pomeni, da sploh ni pustolovski. Z drugimi besedami, dolgočasen je in tak bo tudi v spalnici.

Profimedia

Pri ljubljenju z nekom gre v glavnem za popestritev stvari, preizkušanje nečesa novega in uživanje v odkrivanju občutkov. Če noče storiti ničesar za popestritev že nasploh, potem veste, da je verjetno zelo slab v postelji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.