Ž.A. | 30. 11. 2021, 16:00

6 stvari, ki jih moški pri ženskah opazijo že na prvi pogled

Profimedia
6 stvari, ki jih moški pri ženskah opazijo že na prvi pogled (foto: Profimedia)

Ni presenetljivo, da moški radi pogledajo za ženskami. Ampak, kaj je tisto, kar opazijo takoj? Za nekatere stvari si boste rekli, da so povsem običajne, nekatere pa vas bodo morda presenetile. Kako zelo je pomemben prvi vtis? Mi bi rekli, da zelo!

Res je, videz je pomemben pri prvem vtisu in tisti, ki trdi, da videz ne pomeni nič, laže. Privlačnost je pomembna in kaj najprej vidimo na nekomu? Tako je - zunanjost.

#1 Nasmeh

Najprej bodo seveda pogledali, ali je nasmeh sploh tam, kakšnega razpoloženja ste in če ste sproščeni. Zagotovo bodo moške prej pritegnile nasmejane ženske, ki že na prvi pogled izžarevajo dobro energijo.

Preberite tudi: Strokovnjakinja razloži, zakaj otroku nikoli ne bi smeli reči, da je poreden
#2 Drža

Tako kot veliko o vas pove vaš nasmeh, bo to izdala tudi vaša drža. Če se boste držale pokonci, boste izžarevale samozavest. Zaradi tega boste tudi veliko bolj privlačne kot če se boste v kotu držale sključeno. Glavo gor!

#3 Družba, ki vas obkroža

Pa smo prišli do značilnosti, ki vas bo morda nekoliko bolj presenetila. O tem mogoče nismo nikoli razmišljali, ampak moški zagotovo vrže oči tudi na družbo, ki vas obkroža. Ljudje, s katerimi se družite, bodo o vas razkrili veliko, zato so zelo pomembni za prvi vtis. Kako že pravijo - s takšnim kot se družiš, takšen si.

#4 Vaš odnos do ljudi in stvari

Morda vas bo moški opazil ravno v neki situaciji, kjer bo še toliko bolj pozoren na vaš odnos. Ali ste se nasmehnili natakarju? Ali ste se mu zahvalili? Ali ste pobožali mimoidočega psička, ki se je počohal ob vašo nogo? Vse to vpliva na to, kako boste videti v moških očeh. Lahko ste še tako čudovite, ampak če imate negativen odnos, bo to moškega odbilo.

#5 Zadnjica

Ja. Prišli smo do točke, katero smo vsi čakali. Res je. Moški opazijo tudi zadnjico in iz nekega razloga jim je najbolj zanimiva. Zato bodite ponosne na svoje obline, saj nas to dela ženstvene.

#6 Ustnice

Se sprašujete, zakaj ravno ustnice? Študija je pokazala, da poljubljanje znižuje stres. In kaj opazijo moški? Ali so gladke ali razpokane? Ali nosimo šminko ali ne? Vsakemu pa je seveda všeč drugače.

In spet, kako že pravijo - vsake oči imajo svojega malarja!

Priporočamo tudi: Kakšni bodo trendi na področju zmenkov v 2022

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.