27. 7. 2020, 06:00 | Vir: Govori.se

9 nasvetov za fante, ki niso prepričani, ali je njihova izbranka zares prava ali ne

profimedia
9 nasvetov za fante, ki niso prepričani, ali je njihova izbranka zares prava ali ne (foto: profimedia)

Še vedno iščete pravo ljubezen, žensko, s katero bi si ustvarili skupno življenje? Pri iskanju in tehtanju, ali je res prava, se marsikdo ustraši, obupa ali razočara.

Na spletni strani Reddit so se zagrizli v to temo in poročenim moškim postavili vprašanje:

Kakšen nasvet bi dali samskim fantom?

Izluščili so najbolj zanimive odgovore, morda vam bo katera misel pri iskanju življenjske sopotnice koristila.

1. Kako veste, da ste našli pravo ljubezen

Najbrž bo zvenelo čudno, a ko me je brat vprašal, kako sem vedel, da je moja žena tista prava, sem mu odgovoril takole: ob njej se počutim sam, pravzaprav še nekoliko bolje. Naj razložim. Po druženju s prijatelji, tudi z najboljšimi, sem utrujen, skorajda izžet. Ob ženi pa se počutim lahkotno, sproščeno. To je (vsaj zame) ljubezen. Še nekaj. Nekoč mi je prijatelj dejal, da ljubezen ni nekaj, kar čutiš, ampak nekaj, kar počneš. Čustva in izrečena ljubezenska izjava nista dovolj – kar čutiš, moraš ženski izkazati z dejanji.

2. Kaj bi morali iskati pri partnerki

Poiščite žensko, ki ima podobno filozofijo, podoben pogled na življenje in s katero si bosta lahko delila skupna interesna področja. Lepo oblikovna zadnjica je krasna, a ne odtehta nenehnega nerganja zaradi nepomembnih stvari.

Najdite žensko, ki ji je mar za vaše konjičke, ali vsaj tako, ki vas bo iskreno podpirala pri stvareh, ki vam veliko pomenijo. Četudi njo to ne bo zanimalo. Moje žene niti malo ne gane softbol, a vseeno pride na tekme in navija zame. To mi zelo dobro dene.

3. Kako veste, da ste pripravljeno na zvezo

Če se vam zdi misel, da bi pred njo pokazali svojo ranljivost, nesprejemljiva, niste zreli za zakonsko zvezo.

4. Čemu dati prednost

Manj sledite ženskam in bolj svoji strasti. Strastni moški so zelo privlačni, ne glede na zunanji videz.

5. Kako se prepirati

Ko se pri kakšni stvari ne strinjava, nikoli ne gre za razmerje jaz : ona, ampak vedno mi : problem.

6. Zakaj morate biti iskreni

Bodite iskreni. Brutalno iskreni. Poskrbite, da bo tudi ona iskrena z vami. Ko hodiš na zmenke ali iščeš partnerja, pogosto zdrsneš v stavke, za katere misliš, da bi jih drug rad slišal, ali pa se predstaviš s takim nastopom, za katerega predvidevaš, da bi ga drug rad videl. Na dolge proge je to smetišče.

Bodite iskreni in si poiščite partnerja, ki ceni iskrenost, pa se bo vaša zveza bleščala kot zlato.

Z ženo se poznava deset let, od takrat, ko sva štela 20 let. Prva štiri leta so bila čudovita, peto je bilo GROZNO, to je bilo obdobje, ko sva se naučila, da morava biti iskrena drug do drugega. Nato je sledilo pet j****** in krasnih let, ko sva spoznala, da si v resnici želiva iste stvari.

7. Ne hitite

Nikar ne hitite, ni nikakršnega razloga za to. Če je prava, bo ob vas tudi takrat, ko bo prišel čas za sprehod do oltarja. Če ni prava, bo odšla že pred poroko in vam prihranila neprijetnosti zaradi ločitve.

8. Ne sprenevedajte se ob malenkostih

Če ob izbranki pomislite, joj to me pa moti, vedite, da vas bo to vedno motilo. Ni čudeža, ki bi vas spremenil tako, da vam stvar, ki vas je motila, ne bi več parala živcev. Če se o tem ne pogovorita (razumno, mirno in brez groženj) ali če ne skušate razumeti, zakaj počne nekaj, kar počne, bo sčasoma vse huje in vas bo čedalje bolj žrlo.

Odrasli so, kar so. Upanje, da se bo nekdo spremenil, je vnaprej izgubljena bitka, zato si izberite žensko, s katero se po naravi ujemata. Ne obnese se, če želite nekoga spremeniti po vaši domišljijski podobi, in nihče ne mara, da bi ga spreminjali.

9. Medtem pa ...

Uživajte, kolikor morete. Biti poročen in biti samski sta različna statusa, a imata oba svoje prednosti.

Vir: Independent

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.