J. Z. | 1. 10. 2022, 14:04

Astrologinja je pojasnila, kaj o predsedniških kandidatih pravijo zvezde (in komu so naklonjene)

Bobo

Kar štirje od osmih predsedniških kandidatov so rojeni v istem astrološkem znamenju. Nam lahko zvezde povedo več o tem, kdo bo najbolj uspešen?

Do volitev nas ločijo še malo več kot trije tedni, boj za novega predsednika ali predsednico države pa postaja vse bolj napet. Astrologinja Ema Kurent je zato pojasnila, kaj o predsedniških datumih pove datum njihovega rojstva. 

"Kar štirje od osmih potrjenih kandidatov za predsednika republike so rojeni v znamenju bika, s s tem da je za Vladimirja Prebiliča samo 50 odstotkov gotovosti glede tega, ker je rojen 21. maja 1974, sonce pa je tekom tega dneva prestopilo iz bika v dvojčke," je zapisala na Facebooku. Poleg njega so v znamenju bika rojeni še Anže Logar, Nataša Pirc Musar in Gregor Bezenšek

Janez Cigler Kralj je po horoskopu kozorog, Milan Brglez devica, Miha Kordiš ribi, Sabina Senčar pa je po horoskopu dvojček. 

To pomeni, da je kar šest od osmih kandidatov rojenih v "zemeljskem" znanjenju. Zanje je spomladi, ko so se odločali za kandidature, nastopil sončni mrk. "Mrki vplivajo zelo močno še vsaj pol leta od samega nastopa in so močni 'motivatorji', kadar gre za pomembne premike v življenju," je pojasnila. 

"Mrki so bili od nekdaj znanilci sprememb, ampak žal jih današnja mračnjaška doba tretira kot vraževerje, ki spada v davno preživete čase," je zapisala astrologinja.

Mrki so pomembni motivator tudi za premike, ki niso zaželeni in nastopijo kot posledica "višje sile". Tako je pred kratkim umrla kraljica Elizabeta II., rojena v znamenju bika, in tako se bo jeseni zaključil mandat Borutu Pahorju, rojenem v znamenju škorpijona. "In seveda ni naključje, da bo jesenski mrk nastopil v škorpijonu. Mrki odločajo o začetkih in koncih," je dodala. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.