9. 3. 2022, 21:34

Bi postali član dinamične in kreativne ekipe? COSMOPOLITAN išče nove sodelavce!

Profimedia
Bi postali član dinamične in kreativne ekipe? COSMOPOLITAN išče nove sodelavce! (foto: Profimedia)

To je priložnost, da pridobite nove izkušnje! Če po svetu hodite z odprtimi očmi, uživate v kreativnem delu in si želite delati pod okriljem legendarne licencirane blagovne znamke - ne spreglejte tega!

Cosmopolitan že nestrpno pričakuje nove sodelavce!

Pod okriljem projekta Hud job! namreč že deveto leto zapored omogočajo edinstveno karierno odskočno desko posameznikom s kreativno žilico za snovanje idej in domiselnih tematik, ki pritegnejo naše bralce in sledilce.

V svoje vrste ponovno vabijo nove sodelavce – pripravnike, ki bodo tri mesece sodelovali pri pripravi vsebin in s pomočjo izkušene uredniške ekipe kalili svoje potenciale ter odkrivali skrivnosti medijskega sveta.

Razpisujejo 3 mesta za plačano pripravništvo

Iščejo sodelavke in sodelavce, ki bodo ustvarjali idejne zasnove za pripravo vsebin za tiskano publikacijo in multimedijskih vsebin, skladnih s trendi in celostno podobo blagovne znamke, objavljenih na spletni strani Cosmopolitan, na YouTube kanalu Cosmopolitan in Instagram profilu Cosmopolitan.

Prijave zbirajo do vključno 21. marca 2022!

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko posamezniki iz Slovenije, starejši od 18 let, ki imajo zanimanje za družbene medije.

Kaj bo vaša naloga?

Tri mesece boste na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani (nahaja se v poslovni stavbi Center Tivoli, Bleiweisova 30) ekipno sodelovali pri ustvarjanju vsebin, se udeleževali predavanj strokovnjakov iz različnih medijskih področij ter snovali projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta.

Ker se vsak dober projekt začne z dobro idejo, se od vas pričakuje obilico kreativnosti pri postavljanju idejnih zasnov ter iskanju domiselnih tematik. Za delo v uredništvu so ključnega pomena ekipni duh, produktivni brainstormingi in dovršene ideje, ki bodo navdušile okolico.

Vse in še več o karierni priložnosti pri Cosmopolitanu prejmete TUKAJ! 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.