13. 6. 2020, 07:30

Če se na zmenku počutite tako, ste v zvezi s pravo osebo

profimedia

Ko gre za iskanje prave ljubezni, zaupajte svojim občutkom. 

Poleg živčnosti in upanja, da je oseba končno tista prava ljubezen, bi vas morali na zmenkih spremljati še nekateri drugi občutki, ki potrjujejo, da greste v pravo smer. 

Na zmenku bi morali občutiti …

  • Sproščenost

Čeprav ste živčni, ker bi se radi pokazali v najboljši luči in želite, da večer poteka tako, kot ste si zamislili, vas oseba navdaja s sproščenostjo. Poleg nje ste brez skrbi lahko natanko takšni, kot ste v resnici. Brez pretvarjanja in olepševanja, četudi sta se ravno spoznala. Čutite, da lahko govorite o čemerkoli in ne boste zasmehovani. 

Osebe ob katerih se počutimo sprejete, nas še bolj pritegnejo v svojo družbo in ob njih pričnemo uživati. Če ste opazili, da čas z njo vedno mine prehitro, ste verjetno našli, kar ste iskali. 

  • Preprostost

Natanko veste, kaj lahko pričakujete, saj oseba oddaja jasne signale o tem, kaj si misli o vas. Malce skrivnostnosti mora ostati, a večinoma veste, kakšni so njeni nameni. Kdaj in kje se bosta dobila, se zmenita v minuti in s tem nikoli nimata težav. 

Preprosti so tudi zmenki. Čeprav radi organizirate presenečenja in se potrudite, veste, da bo oseba srečna tudi, če se odpravita na sprehod v naravo opazovat zvezde ali na sladoled v kavarno ob jezeru. Ne delate si skrbi s tem, kam je ne smete peljati, da o vas ne bi dobila slabega mnenja. 

  • Pozitivno tremo pred novim izzivom ali dogodivščino

Zagotovo poznate občutek, ko vas čaka nekaj novega in ste hkrati navdušeni in malce prestrašeni. Na primer pred potovanjem v tujo deželo, ko ne veste natanko, kaj se bo zgodilo, vendar od vznemirjenja komaj zaspite. Tako se morate počutiti tudi na zmenku s pravo osebo. 

Malce živčni ste, ko ji odpirate vrata, ali ko se je rahlo dotaknete z roko. Naravno pa se vam zdi, da skupaj objeta pogledata film in si delita posodo s kokicami. To potrjuje, da je simpatija ustvarjena za vas. 

  • Da se začenja novo poglavje v vašem življenju

Razmerja niste postavili v center vašega življenja, ampak čutite, da se z novo osebo na vaši strani začenja naslednje poglavje v življenju. Takšno, kjer imate posebno podporo od ljubljene osebe in se o odločitvah lahko z nekom posvetujete. Ko vas nekdo pogreša in vas je vesel, kadar se vrnete. Komaj čakate, da zastavite nekatere skupne cilje, za katere si bosta prizadevala oba. Kar naenkrat vas ni več strah tega, kar bo prineslo življenje, saj veste, da se bosta z vsemi težavami spopadla skupaj. 

Preverite še 8 pozitivnih učinkov na zdravje, če spite goli

Vir: Aktivni.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.