N.Z. | 18. 1. 2022, 15:00

"Dala sem mu ključe od stanovanja in ga prosila, da nahrani mačko, pa se je zgodilo tole ..."

profimedia
"Dala sem mu ključe od stanovanja in ga prosila, da nahrani mačko, pa se je zgodilo tole ..." (foto: profimedia)

Neko dekle je na Redditu zaupala naslednjo nenavadno izkušnjo ...

"Svojega fanta sem poprosila, da se v moji odsotnosti občasno oglasi v mojem stanovanju in nahrani mačko. Zabičala sem mu tudi, naj se ničesar ne dotika ali po svoje ureja, on pa se je odločil drugače. Poklical je svojo mamo, ta pa mi je stanovanj obrnila na glavo," je nejevoljno potarnala.

"Mislim, da so bila moja pričakovanja povsem razumna, a je bil očitno drugačnega mnenja. Bojda je svojo mamo pripeljal, da ji pokaže mojo mačko, potem pa sta skupaj sklenila, da je stanovanje vendarle potrebno pospraviti in nekoliko urediti."

Rezultat njune skupne akcije pa jo je razbesnel.

"Vstopim v stanovanje in se izgubim ... takoj sem planila v jok, ker ni spoštoval moje želje, najhuje pa mi je bilo ob spoznanju, da je v stanovanje pripeljal svojo mamo, ki je nato brskala po mojih stvareh. Ob vsem skupaj potem še ni razumel, zakaj me 'spremembe' niso razveselile. Meni je moj dom 'sveti' kraj, ona pa je vdrla v mojo intimo," je še dodala.

Sledilci njene teme na Redditu so se z njo seveda strinjali. "Tega ne bi smel storiti," je zapisal eden od njih, spet drugi so bili mnenja, da je to dovolj veliko razlog, da fanta za vedno postavi pred vrata, so še zapisali na Mirror.

Pa vi? Kakšno je vaše mnenje o dani situaciji?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.