6. 4. 2022, 08:00

Dekle razkrilo, kako na zmenkih testira moške, da odkrije, kdo je tisti pravi

Profimedia
Dekle razkrilo, kako na zmenkih testira moške, da odkrije, kdo je tisti pravi (foto: Profimedia)

Na prvih zmenkih z novim potencialnim partnerjem se pripeti kar nekaj situacij, ki ženskam razkrijejo, s kakšnim moškim se dobivajo. TikTok uporabnica pa je to začetno spoznavanje nadgradila v serijo testov, ki optimizirajo tistega pravega novodobnega džentlemana.

Gabby na zmenkih potencialnim partnerjem namenoma daje subtilne teste, s katerimi, kot pravi sama, preveri, če bodo skrbeli za njo in njeno varnost. Njeno razkritje teh testov na TikToku ima danes že več kot 152.000 ogledov, sprožila pa se je tudi polemična debata o tem, kaj se dejansko pričakuje od moškega danes – džentlemana stare šole ali progresivnega svobodnjaka, ki je prepričan, da so tradicionalni kavalirski prijemi že preživeti? Gabby, kot kaže, išče tisto prvo.

Njen prvi test – plačevanje na prvem zmenku

"Prenehajmo s to debato, kdo plača na prvem zmenku," pravi Gabby. "50/50 je sr**je, če je prvi zmenek, mora plačati on. 100-odstotno. Če ne plača, je zame končano."

Z drugim testom preveri, koliko je fantu mar za njeno varnost

Gabby tu poda primer, ko je bila na zmenku z enim od znancev z družbenih medijev. Zmenek se je končal v baru v Miamiju na Floridi in takrat sta oba poklicala svoj Uber, saj sta se odpravljala na različne konce mesta.

"Njegov Uber je prišel pred mojim," pove Gabby. "On je prijazno ponudil, da z menoj počaka na moj Uber, jaz pa sem rekla, da ni potrebno." A je bil to v bistvu njen skrivni test. Fant se je usedel v svoj Uber in odpeljal, Gabby pa pustil samo na ulici, da čaka svoj prevoz.

"Če ti ni mar za mojo varnost in se nočeš prepričati, če sem varno vstopila v moj Uber, sva končala," pove Gabby. "Ta moški je padel na mojem testu varnosti in nikoli več se mu nisem oglasila."

Gabby ob tem pozove vse moške: "Fantje, žensko morate pospremiti do avtomobila, do Uberja, do kjerkoli, da se prepričate, da je domov prišla varno."

Tretji test iz stare šole kavalirstva – test z jakno

Če ima moški na zmenku z Gabby jakno, bo vedno izkoristila priložnost, da potarna, kako zelo jo zebe. Test je seveda očiten – preveriti želi, če ji bo fant ponudil svojo jakno, da se ogreje. "Hočem videti, da mi boš dal tudi srajco, če je potrebno – če ne, si zame mrtev."

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.