25. 10. 2020, 12:06

Gabrielle Bernstein: "Super privlačevalec je sposoben sprejeti težke življenjske preizkušnje kot priložnosti"

profimedia

V novi, zdaj že tretji knjigi Gabrielle Bernstein, Super privlačevalec, ki jo je med slovenske bralce pripeljala Založba Gnostica, avtorica predstavi načine in praktična orodja, kako se uglasiti s svojo super privlačno močjo, ki nam bo omogočila uresničitev najbolj divjih sanj. Naj bo ta povezava s prisotnostjo Ljubezni naš vodnik, zaščita in življenjski partner pri soustvarjanju Življenja, da bomo tudi sami super privlačevalci. Super privlačevalec je nadgradnja tehnik, ki jih je avtorica predstavila v knjigi Vesolje vas podpira.

Super privlačevalec je oseba, ki dobi tisto, kar verjame. Ko se povežemo s svojo super privlačevalno močjo, dostopamo do neomejenega vira ustvarjalne energije, ki nas navdihuje z zamislimi, modrostmi in pogumom. S tem pa lahko v svoje življenje pritegnemo obilje in svobodo, da uresničujemo lastne sanje in, kar je najlepše, da prispevamo svojo moč v dobro Zemlje in sveta. Avtorica ne zanika, da se je v življenju velikokrat srečala z različnimi izzivi. Prav nasprotno. Vsakič, ko so se stvari začele odvijati po svoje, je dogajanje sprejela kot del večjega načrta, ki se je odvijal njej v prid. Nikoli ni prenehala zaupati življenju, da zna bolje kot ona. Tako je lažje sprejela težke življenjske preizkušnje kot duhovno nalogo za rast in zdravljenje različnih vzorcev, ki so blokirali njeno super privlačevalno moč.

Nič se ne zgodi naključno. Super privlačevalec je sposoben sprejeti težke življenjske preizkušnje kot priložnosti, da natančno uglasi svojo notranjo moč in pride bližje k zavedanju.
Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.
Manično uresničevanje super privlačnosti

Za uresničevanje super privlačne moči ni dovolj, da uporabljamo orodja za krepitev zaupanja v Vesolje, temveč da smo tudi energetsko povezani s to močjo. Vesolja ne moremo pretentati, zato se raje uskladimo s svojo resnično močjo. Ne pomaga nam, če samo meditiramo, ponavljamo afirmacije in prosimo vsak dan, če naša energija z vsem tem ni usklajena. Super privlačevalec je knjiga, ki nam bo pomagala uresničiti najpomembnejši element uresničevanja, ki je poosebljanje energije Ljubezni. V knjigi Super privlačevalec je predstavljenih veliko novih načinov za ustvarjanje.

Uresničevanje na silo

Svojih ciljev niti varnosti ne moremo uresničiti z nadzorom ali na silo. Z več dela ne bomo več dosegli. Če se trudimo, da bi se stvari zgodile, ne dopuščamo, da bi te iste stvari preprosto pritegnili, da bi se zgodile po naravni poti. Onstran naših dejanj je na voljo neomejena vesoljna podpora. Če delamo na silo, pomeni, da naša prepričanja temeljijo na strahu. Mislimo, da ne bo nič dobrega, če ne bomo super produktivni. Pri tem pa pozabljamo, da prav naša nasilna energija blokira našo prirojeno sposobnost privlačevanja. Vesolje vibrira na pozitivni frekvenci, in da z njim soustvarjamo, se mora naša energija s to frekvenco uskladiti. Vaje v tej knjigi nam bodo pomagale, da se upočasnimo, da smo v miru. Naučili se bomo umetnosti dopuščanja, da nehamo siliti, se počutimo varne in začnemo prejemati po naravni poti.

Katera sila nas vodi: Ljubezen ali strah?

Za vsakim dejanjem je sila, ki usmerja to dejanje, zato vedno znova preverimo, kaj nas poganja – ljubezen ali strah. Prisotnost strahu je znak, da smo odrezani od ljubeče podpore Vesolja. Avtorica v knjigi Super privlačevalec ponudi praktična orodja in duhovna načela, s pomočjo katerih bomo odpravili strah in se povezali z namero Ljubezni.

Razstrupljanje obsojanja

Čeprav se morda čutimo upravičene v svoji obsodbi ali jo skušamo racionalizirati, je popolnoma jasno, da negativno vpliva na to, kako se počutimo. Biti super privlačevalec pomeni, da se počutimo dobro. V knjigi Super privlačevalec se bomo seznanili z orodji in vajami, ki nam bodo pomagali negovati radost. Ko se bomo osvobodili obsojanja in izbrali sočutje in mir, se bomo ponovno povezali s svojo močjo.

Vsaka naša misel je sporočilo, ki ga pošiljamo Vesolju. Vesolje našim mislim, energiji in občutkom vedno reče DA. Zato se bo tisto, kar oddajamo, vrnilo k nam, če to želimo ali ne.

Knjiga Super privlačevalec ponuja praktična orodja in duhovne vaje za uglasitev s svojo notranjo močjo super privlačevalca in jasno odgovarja na naslednja vprašanja:

 • Kako svoje zavedanje prenesti k tistemu, za kar prosimo?
 • Kako Vesolju zavestno razjasniti svoje zahteve?
 • Kako se vpeljati v svojo super privlačevalno moč, namesto da sledimo glasu strahu?
 • Kako ustvariti navado, pri kateri ni težko vztrajati?
 • Kako spremeniti misli o svojih strahovih in sprejeti dobro počutje za najpomembnejše?
 • Kako sprejeti, da smo vredni in si zaslužimo srečo?
 • Kako s pozitivnim namenom preseči pomanjkanje in primerjanje?
 • Kako se hitro premakniti iz negativnih, nizkih ravni misli in energij v bolj pozitivno stanje?
 • Kje tiči naša resnična moč in kako priti do nje?
 • Kaj pomeni videti v svetlobi in jo nositi s seboj, kamor koli gremo?
 • Kateri duhovni vodniki nam pomagajo pri uglaševanju s svojo notranjo močjo na poti do super privlačevalca?
 • Kako predati svoje želje, da zanje poskrbi Vesolje?
 • Kako usmeriti svojo močno energijo k svojim željam?
 • Kako z močjo namena zbistriti svoje želje?
 • Kako ustvariti navado cenjenja, tako da lahko brez napora dosežemo močne in pozitivne točke privlačevanja?
 • Kako se sprostiti in uživati v postopku uresničevanja?
 • Kako dopustiti, da teče polna ljubezen Vesolja?
 • Kako videti strah kot pot nazaj k ljubezni?
 • Kako ostati v toku dobrega počutja in kako zaščititi dobre občutke?
 • Kako življenje s pozitivnimi pričakovanji omogoči pot za rešitve v vseh situacijah, tudi v težkih?
 • Zaupanje ni upanje, da nam bo Bog pomagal, zaupanje je vedenje, da pomoč prihaja.

 

Pripravila: Mirela Smajić, PRavljična Agencija – Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi

 

Gnostica

Gabrielle Bernstein
Super privlačevalec
Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj
Založba Gnostica

Več o knjigi Super privlačevalec na povezavi: TUKAJ.

Drugi knjigi Gabrielle Berstein, ki sta na voljo v slovenskem jeziku: