27. 3. 2020, 09:18

Horoskop: Katera znamenja najbolj uživajo v karanteni?

pexels
Horoskop: Katera znamenja najbolj uživajo v karanteni? (foto: pexels)

Poglejmo si, katera znamenja sprejemajo karanteno kot nekaj dobrega in jim distanca od družbe prav prija. 

Nekaterim je karantena bližje kot drugim. Nekateri (bolj ekstrovertirani) ljudje se počutijo bolj tesnobno (to so verjetno še posebej dvojčki, strelci, ovni ter levi) nekateri pa v njej lahko prav uživajo! 

RAK

Rak že tako ali tako najbolj uživa v svojem domu in z družino. Sicer so zelo radi tudi zunaj, vendar ne v velikih družbah in gnečah, raje imajo samoto v naravi z določenimi ljudmi, ki jim zaupajo. Sicer pa uživajo v svojem svetu, v samoti, radi sanjarijo in uživajo v svojih fantazijah. V tem času je torej rakcem prav super, saj jim končno nihče ne more očitati, da so doma, kjer pišejo, berejo, gledajo filme in ustvarjajo.

TEHTNICA

Neodločna tehtnica se sprva ne more odločiti, ali ji karantena odgovarja ali ne. A tudi tehtnice lahko uživajo v karanteni, saj tudi one potrebujejo mir in čas zase, da se regenerirajo. Čeprav sedaj zelo rade klepetajo po družbenih omrežjih. Tehtnice  znajo težke čase spremeniti v produktivne čase. Imajo pa tudi več časa za dolge prhe ali kopeli, pa gledanje romantičnih filmov... In čeprav jim je trenuten čas verjetno pristrigel finance, vseeno rade pogledujejo stvari po spletnih trgovinah in si kaj naročijo. Ker pač neizmerno uživaj v lepih stvareh. 

VODNAR

Vodnarji so tako ali tako neodvisni, da ne potrebujejo prav veliko druženja. Sedaj gledajo znanstveno fantastiko ali različne poučne videe na YouTubu, berejo, razmišljajo, kako pomagati ljudem, živalim in planetu ter že načrtujejo nove projekte, ki jih bodo lahko izpeljali, ko se karantena konča. Sedaj imajo več časa za meditacijo, pisanje, spanje in... ja, tudi za ignoriranje ljudi.

DEVICA

Device pa sedaj najbolj uživajo, ker lahko dlje spijo in ustvarjajo v kuhinji. Najbolj pa jim je ta čas pisan na kožo zato, ker imajo končno dovolj časa, da organizirajo omare, pospravijo in temeljito počistijo ter dezinficirajo dom. 

RIBI 

Ribe že tako ali tako uživajo doma, saj imajo pogosto zelo introvertirano naravo. Sedaj imajo čas, da lahko njihova ustvarjalna narava zacveti; berejo knjige, slikajo, pojejo, pečejo... Izvajajo jogo, meditirajo ali pa so zavite v udobno odejo. Paziti morajo le, da ne zapadejo v strah in paniko. 

KOZOROG

Za kozoroga je sedaj dober čas, ker se lahko končno malo odpočije, če le ima to možnost, saj je sicer deloholik, ki se rad žene do onemogolosti. Če seveda sedaj ne gara preveč od doma. Kakorkoli, sedaj je čas, da se posveti tudi drugim rečem, ne samo delu in karieri. 

BIK

Bikci načeloma sedaj uživajo v miru, saj lahko veliko spijo in jejo. Prižigajo svečke in ustvarjajo sproščeno vzdušje. Radi tudi kuhajo okusne jedi in imajo filmske večere. Biki si znajo narediti svojo karenteno udobno, prijetno in toplo. 

ŠKORPIJON

Škorpijon pa ima sedaj čas, da se bolj posveti duhovnosti, mističnostim in svojim globinam. Če ima partnerja, pa to za škorpijona seveda pomeni tudi več posteljnih aktivnosti, v katerih neizmerno uživa. 

Omenili nismo torej ovna, leva, dvojčka in strelca, saj ta znamenja najmanj uživajo v samoizolaciji. Oven bo ta čas preživel mirno, če le ima na voljo dovolj gibanja in rekreacije (sicer bo postal nesramen do svojih bližnjih in se prepiral), podobno velja tudi za strelca. Dvojček si lajša karanteno s telefonskimi klici in pogovori na družbenih omrežjih ter serijami, lev uživa v kuhinji in se razvaja, ko začne pogrešati pozornost, pa bo verjetno organiziral kakšno online večerjo...

Sicer pa je ta čas dober, da se vsi naučimo uživanja v samoti.

Poglejte si še: