7. 11. 2022, 10:06

4 horoskopska znamenja, ki ne zmorejo izzivov razmerij na daljavo

profimedia

Razmerja na daljavo so posebna vrsta odnosov, ki zahtevajo veliko zaupanja in potrpežljivosti. Če ste rojeni v teh znamenjih, se takšni zvezi raje izognite.  

Dvojčka

Dvojčki potrebujejo veliko pozornosti, kar je ena večjih pomanjkljivosti, če z njimi želite vzpostaviti razmerje na daljavo ali ste rojeni v tem znamenju. Video klici ne bodo zadovoljili njihovih potreb po pogovoru, preživljanju skupnega časa in vsega, kar pričakujejo od partnerja. Lahko se celo zgodi, da si dvojček poleg razmerja na daljavo poišče drugo ljubezen, ki bo lahko izpolnila vse njegove potrebe, saj ne zmore predanosti in samonadzora, ki je potreben za prvo zvezo. Obstaja velika verjetnost, da se bo vse skupaj končalo s strtim srcem.

Lev

Levi želijo, da jih partner razvaja in zasipa s pozornostjo ter nežnostmi, zato bodo slike in video pogovori le poslabšali situacijo. Ker bodo več poljubčkov dobili prek sporočil kot v živo, takšno razmerje zanje ni priporočljivo. Ne bodo namreč zdržali omejenih stikov in ljubezenskega življenja zgolj na družbenih omrežjih. Težko boste izpolnili pričakovanja tega znamenja, če ne živite dovolj blizu, da se lahko vidita nekajkrat na teden.

Tehtnica

Sovražijo občutek samote, zato veliko časa radi preživijo v partnerjevi družbi. Obožujejo tudi flirtanje, zato bi v zvezi na daljavo verjetno svoje osvajalske sposobnosti uporabili na kom drugem. Partnerju, rojenemu v tem znamenju, boste težko zaupali, po drugi strani pa oseba hitro postane ljubosumna na vse, ki z vami preživijo več časa. Tehtnice so sposobne normalnega razmerja, pri katerem sorodna duša ne živi več tisoč kilometrov daleč.

Škorpijon

Škorpijoni so strastni in svojo ljubezen raje pokažejo z dejanji kot z besedami. Predvsem to je problem razmerja na daljavo – slej ko prej jim samo sporočila ne bodo dovolj. V zvezi z njimi boste neizmerno uživali, vendar le, če se lahko vidita večkrat tedensko. Za razmerja, ki obstajajo zgolj v virtualnem svetu, to znamenje žal ni primerno.