N. V. | 8. 12. 2022, 12:58

Hebrejski horoskop razkriva, kako dolgo boste živeli

Profimedia

Preberite članek in potešite svojo radovednost. Bomo živeli zdravo življenje ali bo polno težav? Poznamo odgovor na vsa vaša vprašanja.

Tako kot zahodna astrologija ima tudi judovska 12 astroloških znamenj, ki ustrezajo 12 mesecem hebrejskega koledarja, pišejo Slovenske novice. Hebrejski astrologi razkrivajo, kako dolga bo vaša življenjska doba.

Oven

Njihova usoda je, da je vse, kar dosežejo v življenju, plod njihove vztrajnosti in dela. Nimajo sreče v igrah na srečo, špekulacijah, politiki in v zadevah, ki zahtevajo pretvarjanje, strpnost in diplomacijo. Lahko postanejo žrtve ambicij, lahko pa tudi trpijo zaradi preobremenjenosti. Zaradi njihovega eksplozivnega temperamenta so lahko alkohol in razvade zanje zelo nevarni.

Pričakovana življenjska doba zanje je več kot 78 let.

Bik

Biki so veliki ljubitelji življenja. Želijo si veselja in sreče in ju poskušajo širiti okoli sebe. Velik pomen pripisujejo seksu in ljubezni. So tudi finančno modri – dobri pri varčevanju denarja in proračunu.

Profimedia

Njihova šibka točka pa je zdravje. Mogoče bolezni so angina, izpah rame, tumor grla. Izogibati se je treba prepihom, ker povzročajo vneto grlo. Nagnjeni so k debelosti zaradi pretiranega uživanja v hrani in pijači.

Kljub temu hebrejski horoskop predvideva, da bodo živeli več kot 74 let.

Dvojčka

Vedno imajo občutek, da morajo biti povsod zraven in zaradi tega znajo biti površni in neodgovorni. Najbolje se počutijo, če na različnih življenjskih področjih počnejo več stvari hkrati, saj so navajeni, da se jim mudi, in če se slučajno situacija umiri, so pripravljeni, da se lotijo vrste projektov, ki jih že imajo.

Profimedia

V partnerskih odnosih in ljubezni so pogosto nezanesljivi, radi menjavajo partnerje in se spogledujejo. Nimajo veliko pravih prijateljev niti jim za prijateljstvo ni prav mar.

Radi potujejo, kupujejo in nosijo lepa oblačila ter veliko vlagajo v kakovost življenja. So pa precej občutljivi na bolezni dihal.

Živeli bodo več kot 70 let.

Rak

Raki imajo radi svoj dom in mir, so potrpežljivi, subtilni in občutljivi. Pripravljeni so delati in vložiti veliko truda in energije v izpolnitev svoje potrebe po miru in tišini, da bi lahko uživali v življenju brez stresa. 

Profimedia

Najpomembnejša sta zanje dom in družina, ki ju imajo za največjo vrednoto v življenju. Pogosto so egocentrični in radi igrajo vlogo pretiranih zaščitnikov, zato znajo ujeziti svoje bližnje. 

So spolno zelo aktivni. Prav tako so zelo navezani na domovino in domači kraj. So tudi varčni. Niso pa posebno fizično zdravi. Imajo težave s pljuči, z dihali in želodcem.

Pričakovana življenjska doba zanje je več kot 80 let.

Lev

So zelo pogumni, cenijo sebe in skušajo dominirati v vsaki situaciji. Njihov življenjski cilj je uvrstitev na vrh družbene lestvice, kar vključuje kopičenje velikega materialnega bogastva. Uživajo v udobju vsakdanjega življenja, razkošju, dobri hrani in glamuroznih zabavah, veselicah in sprejemih, pogosto na tuj račun.

Hebrejski horoskop predvideva, da bodo živeli več kot 79 let.

Devica

Imajo manjvrednostni kompleks, ki je velika ovira v njihovem življenju in karieri. Pretirano skrbijo za svoje zdravje, higiena in urejeno življenje sta jim zelo pomembna, velikokrat so lahko tudi hipohondri. Ker je delo zanje najpomembnejše, zaradi tega trpita družina in dom.

Profimedia

Partnerja težko najdejo, a ko ga, so mu običajno predani, dokler jih popolnoma ne razočarajo in izgubijo naklonjenost.

Nagnjeni so k želodčnim razjedam in prebavnim motnjam. Imajo preobčutljiv živčni sistem in pogosto jih mučijo vrtoglavice in glavoboli.

Pričakovano je, da bodo živeli več kot 78 let.

Tehtnica

So dinamični, ne znajo obstati, ne prenesejo nesramnosti in si prizadevajo za mirno reševanje nesporazumov in konfliktnih situacij. Radi pomagajo z nasveti ljudem, ki jih potrebujejo.

Profimedia

Radi dobro jedo in pijejo ter imajo intenzivno družabno življenje. Videz je zanje zelo pomemben – radi imajo eleganco, lepa in moderna oblačila, parfume in kakovost. Njihovo zdravje pa je v veliki meri odvisno od njihovega razpoloženja in celo od vremenskih razmer. 

Hebrejski astrologi trdijo, da je njihova pričakovana življenjska doba več kot 80 let.

Škorpijon

Nikoli se ne lotijo ​​načrtov, ki jih predhodno niso temeljito preučili. Spretni so v rekonstrukciji, reorganizaciji in iskanju novih rešitev in priložnosti. Vedno so željni vznemirjenja. Na splošno so dobrega zdravja.

Živeli bodo več kot 80 let.

Strelec

So zelo intuitivni, obožujejo raziskovanje in potovanja ter naravo. So zelo vitalni, kar jim preprečuje, da bi obtičali na enem mestu, zato zelo pogosto potujejo in menjajo kraj bivanja. Težko prenašajo avtoritete in frustracije, so izrazito neodvisni in svobodomiselni. So dobrega zdravja.

Tudi strelci naj bi živeli več kot 80 let.

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo močan značaj, so vztrajni, obzirni, resni, realistični, zanesljivi in ​​vedno nagnjeni k lastnim interesom, poročajo Slovenske novice.

Imajo ustaljena načela in so lahko zelo nedostopni, zato se težko vklopijo v svoje okolje in le redko sklepajo nova prijateljstva. Čeprav so introvertirani, pa pogosto ščitijo šibkejše od sebe. 

Profimedia

Ko se starajo, se njihov finančni položaj izboljšuje. Pogosto so lastniki velikega premoženja, a vseeno živijo skromno in ne zapravljajo tistega, kar imajo. Pogosto so melanholični in nagnjeni k depresiji, njihova šibka točka pa so kolena in kosti.

Živeli bodo več kot 80 let, trdijo astrologi.

Vodnar

So izvirni in neodvisni ter zelo cenijo svojo svobodo. Ne priznavajo nobene hierarhije ali avtoritete, so uporniški in ne priznavajo nobenih omejitev.

Profimedia

Po drugi strani so pošteni in zvesti prijatelji, pripravljeni so se žrtvovati za druge in so solidarni z ljudmi, za katere menijo, da jih okolica nepravično ocenjuje. Imajo veliko prijateljev in so cenjeni člani družbe. Šibke točke in bolezni, h katerim so nagnjeni, so noge, žile, krvni obtok, razjede, zlomi in težave z mišicami.

Živeli bodo več kot 81 let.

Ribi

Ne marajo slediti pravilom, ne spoštujejo konvencij, kar je lahko velika ovira v družinskem življenju, ki zahteva postavljanje pravil in meja. So nadarjeni umetniki, požrtvovalni in nagnjeni k boju za splošno pravičnost in mir.

Hebrejski horoskop pravi, da bodo živeli več kot 83 let.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.