N.Z. | 10. 11. 2022, 11:37

Ko se TA horoskopska znamenja POLJUBLJAJO, se vnamejo iskre kot ob ognjemetu (ste med njimi?)

profimedia

Naslednja štiri horoskopska znamenja se znajo tako dobro poljubljati, da se v partnerju TAKOJ vžgejo vroče strasti.

Ta, ki se zares dobro poljublja, ima v rokavu asa, ki na stežaj odpira številna vrata, ki bi (pri potencialnih ljubezenskih partnerjih) sicer ostala zaprta.

Prvi predpogoj za dober poljub je kombinacija različnih tehnik poljubljanja, najbolj vešče pa odlikuje tudi njihova samozavest, hladnokrvnost in nenazadnje igrivost. Dober poljub je tisti, ki vžge iskro strasti v partnerju.

Povsem upravičeno lahko sklepamo, da je poljubljanje svojstven talent. Ne uspe vsakemu, da bi se drugi želeli z njimi poljubljati znova in znova. Odličen poljubljevalec bo znal brati telesno govorico partnerja in uskladiti svojo energijo s partnerjevo.

Da ima s tem talentom nekaj opraviti tudi naše horoskopsko znamenje, pa dokazuje naš naslednji seznam.

To so tista 4 zodiakalna znamenja, ki slovijo kot najboljši poljubljevalci.

Bik

Biki veljajo za najbolj senzualno znamenje v zodiaku. Njihovi poljubi praviloma veljajo za strastne in intenzivne. So živahni, a občasno zahtevni v partnerstvu. Najbolj od vsega si želijo popolnoma osvojiti srce človeka, s katerim so v partnerstvu. Njihovi poljubi so polni moči in praktično nemogoče jih je pozabiti, ko jih je človek enkrat okusil.

Lev

Ob poljubu z levom ali levinjo ljudi včasih spreletava čuden srh. To je zato, ker so ta ognjena bitja vajena erotičnih igric in vzbujanja poželenja. Levi se s partnerjem tekom poljubljanja popolnoma sinhronizirajo. Ker uporabljajo sebi prilagojene različne tehnike, njihovi poljubi ostajajo edinstveni. Levi se takoj odzovejo na vsakršno kemijo, ki je v zraku, in prilagodijo vsaki situaciji.

Strelec

Strastni strelec ve, kako izpeljati svoj flirt tako, da se bo takoj usedel v srce in ostal zapomnljiv. Znani so po svoji hladnokrvnosti in samozavestni prisebnosti, hkrati pa so osvežujoče spontani. Eni od najboljših poljubljevalcev zodiaka so zato prav strelci. Ker ne marajo rutine, vedno iščejo nove kreativne izraze. Zato jim vedno znova uspejo partnerja prijetno presenetiti.

Škorpijon

Škorpijoni so znani po svoji intenziteti in predanosti. To sta hkrati tudi najbolj iskani karakteristiki, ki ju iščejo pri partnerjih. In zato, ko se poljublja škorpijon, ki to počne le takrat, ko je prepričan, da gre za pristno ljubezen, lahko z gotovostjo verjamemo, da bo poljub intenziven in poln strasti. Instinktivno vedo, kako poljubiti partnerja, da bodo pri tem aktivirali vse erogene cone.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.