N. V. | 27. 11. 2023, 16:01

Mesec rojstva razkriva vašo usodo (samo za ženske)

Profimedia

Nekateri trdijo, da mesec vašega rojstva vpliva na vaš značaj celo bolj kot astrološki znak.

Pozabite na klasične horoskope! Mesec rojstva lahko veliko pove o ženski. Ima namreč presenetljiv vpliv na značaj in življenjsko pot. Poglejte, kakšna usoda vas čaka:

Januar

V tem mesecu se rodijo najbolj potrpežljive in vzdržljive ženske. Skoraj nikoli se ne pritožujejo ali delijo skrivnosti – svojih ali drugih. Vse svoje težave rešujejo same, ponosno in samostojno.

Profimedia

Pogosto so bolj možate, ne zmenijo se za tipične "ženske" stvari, kot je recimo lepotičenje. Prav tako ne marajo ničesar, kar je povezano s čiščenjem in urejanjem hiše. Imajo pa velik talent za kuhanje – pripravljajo najboljše obroke.

Februar

Februarske ženske imajo precej zapleten značaj. So vztrajne, trmaste in znajo biti maščevalne. Pogosto imajo živčne zlome.

Profimedia

Težav se ne bojijo, odločitve sprejemajo hitro, brez dolgotrajnega razmišljanja, zaradi naglice pa niso vedno pravilne. Zelo dobro manipulirajo z ljudmi, zato imajo pogosto dobro kariero. Zelo rade imajo otroke.

Marec

Marčevske ženske so najbolj občutljive. So zelo ranljive in negotove, zato tudi pogosto nesrečne. Zaradi sramežljivosti težko postanejo uspešne. Pogosto so tudi trmaste, kar pa na koncu po navadi deluje v njihovo škodo. Narava jim je dala krhkost in karizmatičnost, zato pogosto ženske, ki so rojene v tem mesecu, zelo privlačijo moške – predvsem takšne, ki so zaščitniški.

April

Meseca aprila so rojene pogumne, vztrajne in motivirane ženske. So zelo racionalne in praktične. Vedno vedo, kaj hočejo, zato počasi, a zanesljivo dosežejo, kar si želijo. Te ženske ne prenašajo nestabilnosti. Čustva in občutki so vedno na prvem mestu – za umom.

Maj

Neodvisne, zahtevne, brezkompromisne ... skratka, maja so rojene odločne ženske. Nikomur ne odpustijo zlahka. Zlahka pride do ločitve, čeprav jo bodo kasneje neizogibno obžalovale. To so trmaste ženske, znajdejo se v vlogi voditeljice – lažje jim je zasesti šefovsko pisarno kot najti moža. Veliko prednost dajejo materialnemu.

Profimedia

Junij

Junijske ženske so zelo previdne. Pogosto so ranljive in ​​nesamozavestne. Nikoli niso maščevalne. Ne marajo konfliktov, imajo dobro intuicijo, ki jim pomaga, da se konfliktom izognejo. Delujejo glede na svoje razpoloženje.

Julij

V tem mesecu so rojene skromne in sramežljive ženske. Pogosto so zaskrbljene in se nenehno ukvarjajo same s sabo: a ne v smislu samohvale, prej v smislu samokritike. Njihovo celotno življenje je podvrženo razpoloženju.

Profimedia

So zelo romantične in so sposobne čutiti globoko, a to stežka pokažejo. Dom in družina sta za te ženske najpomembnejša stvar v življenju.

Avgust

V tem mesecu se rodijo najbolj ponosne in neodvisne ženske. Rade so v središču pozornosti, zelo cenijo svojo neodvisnost. 

So dobre in plemenite, a zelo željne oblasti. Imajo veliko karizmo, kljub množici zainteresiranih moških pa najbolj cenijo družinske odnose. So zelo poštene ženske.

September

Septembrske dame so čustvene in temperamentne. Od drugih žensk se razlikujejo po preudarnosti in preračunljivosti. Rade so v družbi, a vedno iščejo lastno korist.

Profimedia

So narcisoidne in nekoliko skopuške, zato se težko ločijo od denarja in odplačujejo dolgove. So zelo ljubosumne, izjemno natančne in znajo zelo dobro kuhati.

Oktober

Oktobra so rojene ženske, s katerimi se je res prijetno pogovarjati. So odlične sogovornice, odgovorne in bistroumne ženske. So praktične in zelo velikodušne.

Odločitve sprejemajo zelo previdno. Imajo zelo dober spomin. So zelo načelne in ne odpuščajo izdaje, čeprav naredijo vse, da bi ohranile družino, v kateri zasedajo vodilni položaj. So odlične gospodinje.

November

Ženske, rojene v novembru, so pogosto preračunljive in sebične. Njihov partner se mora sprijazniti z dejstvom, da njegovo mnenje pogosto ne bo upoštevano. To pa ne pomeni, da ga nimajo rade – ljubijo globoko in močno. V ljubezni so zelo strastne in čutne. So zelo močne osebnosti z visoko stopnjo intuicije. Imajo močan temperament. Prav tako so zelo varčne

December

Decembrske ženske so čustvene z eksplozivnim značajem. Vztrajne in neustrašne, neodvisne in neposredne bodo premagale vse ovire.

Profimedia

So zelo komunikativne, romantične, idealistične, dobre prijateljice. Zelo rade zapravljajo denar in so zelo temperamentne, zato imajo pogosto težave v družinskem življenju, poroča portal Cici mici.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih