A. B. | 28. 11. 2022, 06:00 | Vir: Sensa

Numerologinja o tem, kakšen bo vaš december (čas je za samorefleksijo)

Profimedia

December čas zadnjih preobratov, zato pričakujte tudi nenavadne zaključke v odnosih. A pri tem ne pozabite – vse je odvisno od vas. 

December je simbolično čas zaključka in odmika vase. Zadnji dnevi leta so namenjeni samorefleksiji in analiziranju leta, a kaj, ko mnogokrat veseli december to nekoliko onemogoči. Numerologinja svetuje, na kaj bodite pozorni, kako razmišljajte ter predvsem zakaj tudi sebi ponuditi še zadnjo priložnost. 

Napoved je zapisala LiLi SoRuM, avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

Nenavaden epilog

Pričakujemo lahko nenavaden epilog v določenih odnosih ali v situacijah, kjer imamo občutek, da nismo bili upoštevani. Morda boste opazili, da se odpirajo stare rane, več nostalgičnih občutkov in potrebe po nečem ali nekom, za kogar smo menili, da je del naše preteklosti.

Bodite pozorni in previdni pri tem, komu ali čemu znova odprete vrata. To je lahko oseba, odnos, način delovanja, veselje, radost ali pa depresija.

Vi ste vrata! Nič od tega, kar se pojavlja, ni usojenega. Vi izbirate.

Zaključek

Nekaj, kar se je marca pričelo, se bo sedaj zaključilo ali spremenilo. Zelo verjetno je, da bo za mnoge to čas prepoznavanja resnice. To lahko nakazuje tudi na to, da ste bili nekoliko preveč črnogledi. Vse bolj boste občutili energije 2023, ki bodo v novem letu nagnjene k temu, da razkrivajo resnico. 

profimedia

Zdravljenje

Energija decembra spodbuja zdravljenje preteklih razočaranj, nesporazumov in vseh situacij, v katerih se do sebe nismo vedli ljubeče. To ne pomeni, da bodo do vas z opravičili pritekli vsi, ki so vas v preteklosti prizadeli. Numerologinja svetuje, da se opravičite sebi, da niste prej postavili meje. Pred vsem pa, da tudi sebi oprostite, če kdaj niste ravnali tako, kot bi si želeli. 

Profimedia

Decembra se lahko ponovno pojavijo situacije, za katere smo menili, da smo jih prerasli. Ne bodite jezni na druge, ne hudujte se nase. Gre za zelo logičen učni proces.

Nikoli namreč zares ne vemo, koliko stopnic smo prehodili, če se tu in tam ne ozremo navzdol. 

Še zadnja ponovna priložnost

In še zadnjič se vam bo ponudila priložnost za vse tiste odnose, nad katerimi ste morda že obupali. To vključuje tudi vaše darove in talente. Decembra bo čas, da premislite, ali ste puško vrli v koruzo prehitro. 

Profimedia

Novo leto, novi začetki 

Prvi korak novega začetka je konec starega. Kaj bi si želeli opustiti? Kdo ali kaj naj ostane v preteklosti? Prvi korak do odgovorov boste stopili decembra, ko bo na vas vplivalo število 9. Slednje nam pomaga ozavestiti, zdraviti in spustiti.

Okrepimo zavedanje, da se vsi še vedno učimo in seveda tudi lovimo. Pomagajmo en drugemu na poti življenja. Prav nihče izmed nas je še ne obvlada do popolnosti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.