R. K. | 24. 1. 2023, 06:00

Tudi vi pogosto naletite na ponavljajoča se števila, ko pogledate na uro? Za ta pojav obstaja razlaga

Profimedia/fotomontaža

Če se tudi vam dogaja, da pogosto zagledate kombinacije enakih števil, je morda smiselno, da si preberete pojasnila slovenske numerologinje. Z njeno pomočjo boste ta števila lažje razumeli.

Vsakomur izmed nas se zgodi, da na uro pogleda točno takrat, ko se na številčnici pojavita dve enaki številki. Marsikdo se ob tem sprašuje, ali imajo ti trenutki kakšen poseben pomen in ali gre pri tem celo za kakšna posebna znamenja? Odgovore na to je podala slovenska numerologinja Lili Sorum.

Kot je dejala, moramo biti, ko opazimo ponavljajoča se števila, pozorni na to, o čemer smo v tistem hipu razmišljali, pa tudi na to, kaj je bila naša prva misel, ko smo prebrali razlago kombinacije. Po njenih besedah obstaja velika verjetnost, da se sporočilo nanaša ravno na to stvar. Pomemben je seštevek številk, takoj za njim pa tudi njihov vpliv.

A ponavljajoča se števila se ne pojavljajo le na uri. Vidimo jih lahko tudi na registrski tablici avtomobila, ki pelje mimo nas, ali celo med prebiranjem knjige. Nanje smo pravzaprav lahko pozorni povsod. A kaj točno takšna števila pomenijo?

Ničle in enice

Če naletimo na same ničle (00:00), to po numerološki razlagi pomeni neomejen potencial okoli nas. Po besedah numerologinje je mnogokrat samo od naših izbir in odločnosti odvisno, ali se bo ta potencial uresničil ali bo zamrl. Ob tem je dodala, da število 0 simbolizira vse ali nič. Rezultat pa je odvisen od nas samih.

Pri ponavljajočih se enicah (01:01) Sorumova poudarja, da je zamisel prvi korak. Če opazimo to število, moramo biti pozorni na morebiten nasvet ali usmeritev, ki bi ju lahko prejeli. Svetuje tudi, da svoje cilje postavimo višje: "Ko ciljaš Luno, tudi če zgrešiš, pristaneš med zvezdami."

Če smo predstavljeni pred odločitev, moramo izbrati tisto, ki nam prinaša več samostojnosti in napredka, obenem pa olajša situacijo nekomu drugemu.

Dvojice in trojice

Če naletimo na par dvojk (02:02), je zelo verjetno, da bomo preko srečanja ali pogovora opazili lastni potencial ali kakšno drugo možnost, ki je prej še nismo opazili. Da bi se odločili za to noviteto, bomo morali premagati strah, kar bo po besedah Sorumove izziv. "Zelo možno je, da bo lažje vztrajati pri poznanem, a ravno v novem se skriva blagoslov," je zapisala in dodala, da je pri tem treba najbolj prisluhniti sebi.

Uredništvo

Ko na številčnici vidimo trojke (03:03), numerologinja svetuje, da opazujemo otroka. Po njenih besedah je otrok tisti, ki verjame, da je vse možno. Morda smo prepričani, da otrok verjame v pravljice, a, kot pravi, je vsaka stvar pravljica, preden jo uresničimo. "Bodi kot otrok. Verjemi v čudež," svetuje.

Štirice in petice

Tudi pri ponavljajočih se štiricah (04:04) je po interpretaciji numerologinje okoli nas neomejen potencial, ki se lahko uresniči oziroma se manifestira v fizični bolniki - ali pa se ne. "Naši notranji strahovi ali pa slabe izkušnje iz preteklosti nam lahko nagajajo pri odločitvah, ki prinašajo spremembe." Kadar vidimo to kombinacijo, se moramo po njenih besedah vprašati, ali smo lahko bolj odločni in učinkoviti. Še posebno pozorni pa moramo biti na svoje zdravje.

Pri peticah (05:05) je pomembna sprememba. Kot je zapisala, se včasih zataknemo v določenem vzorcu ali načinu delovanja. "V takšnih situacijah je sprememba, ki prihaja od zunaj, tisti dražljaj, ki je potreben, da se zdrznemo in opazimo še druge možnosti." Pri odločitvi, kako bomo reagirali, svetuje, izhajamo iz sebe. Poudarja, da je okoli nas več potenciala, kot se zavedamo.

Uredništvo

Šestice in sedmice

Šestice (06:06) predstavljajo zdravljene preko ljubezni do notranjega otroka. Kažejo nam, kako smo lahko bolj razigrani in navihani, obenem pa tudi konkretni do sebe in drugih. "Svoj potencial negujmo tako, kot bi bilo najbolje za preplašenega otroka," svetuje. K temu dodaja, naj sprejmemo ves svoj potencial in ljubimo sebe na podoben način, kot bi nas imela rada najbolj popolna mama na svetu. 

Če pa naletimo na ponavljajoče se sedmice (07:07), moramo po njenem nasvetu pogledati sebi in življenju v oči. Omenja življenjsko lekcijo, ki nam sicer lahko prinese občutek negotovosti, pa tudi svobode. Ta kombinacija števil je ob enem opomnik na duhovno plat življenja. Po njenih besedah bi lahko pomagala tudi meditacija. 

Podobne kombinacije ponavljajočih se števil se nadaljujejo vse do števila 23. Več o teh številih lahko preberete v članku na spletni strani portala Sensa.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.