Ž.A. | 20. 1. 2022, 18:00

Iz objema moškega lahko razvozlamo, kaj pravzaprav pomeni (poznamo 3 načine objemov)

Profimedia

Se že tudi vi ugotovile, da se objemi moških precej razlikujejo? Nekateri so daljši, nekateri se vas komaj dotaknejo, nekateri roke postavijo tja, drugi spet drugam. Če ste tudi vi v dilemi, preverite, kaj pomenijo trije najpogostejši moški objemi in morda vam bo marsikaj bolj jasno.

Le prijateljski objem

Če vas moški objame tesno in nekoliko dlje, za vas najverjetneje čuti prijateljsko bližino. Bližino, ki jo potrebujejo tudi moški. Njegove roke ne bodo zatavale na spodnji del telesa, vendar bodo objemale vaš ramenski obroč in lopatice, medtem ko bodo vaše roke pod njegovimi rameni.

Morda vas zanima tudi: Zakaj bi se morali več objemati?

Ne prijateljski in ne čisto ljubezenski objem

Se tukaj nekaj plete? Ob objemu se dotikata vajina prsna koša? Objem traja 20 sekund ali več? Vajina telesa že sproščata oksitocin oziroma ljubezenski hormon, ki vaju dodatno združuje? Potem lahko rečemo, da bo tale prijateljski objem kar hitro postal tisto nekaj več. Pa srečno!

Ljubezenski in hrepeneč objem

Vajin objem ni prav nič dvoumen! Pri objemanju se drug drugega dotikata s celotnim telesom in ni vaju stram pokazati, da si želite fizičnega stika drug z drugim. Velikokrat vas bo moški objel tudi nepričakovano in od zadnje strani, kar je le še en dokaz več, da ima rad vašo fizično bližino.

Preberite tudi: Ste vedeli, da grizenje nohtov o vas pove veliko več kot ste mislili? (Ne gre za stres!)

Vir: aktivni.si 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.